Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki szereti az ilyen lányokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki szereti az ilyen lányokat?

Figyelt kérdés
Elolvastam pár ilyen kérdést,hogy milyen a tökéletes lány,a fiúknak milyen lányok tetszenek,stb.És kiderült,hogy magányosan fogok megdögleni egy férjnek titulált zsák krumplival és 36 macskával.:D Mert hogy én sem törékeny,sem titokzatos(amit amúgy nem értek,hogy miért keres minden fiú ilyen elcseszett női Edward culleneket),sem tündibündi,főzni sem tudok,érzékeny se kifejezetten és masni sincs a hajamban. Én olyan kapcsolatot tartanék magamnak ideálisnak,ahol jókedv van,sok humor,jó szex:),el lehet beszélgetni a legkomolyabb témáktól kezdve a legnagyobb idiótaságokig,meg lehet vitatni Emma Watson orrgörbületét és mindkét fél őszinte. Néha már undorítóan romantikusnak,"cukinak" lehet lenni,de nem kell folyamatosan ,pont olyan jó legyen csak egyszerűen filmezni,sörözni,jókat enni és karaokezni vagy báármit csinálni. Hogy kelljen misztikus,elérhetetlen,szenvedélyes nőt játszani,egyszerű,normális,hétköznapi lánynak lehessen lenni és szeretni:) Nem azért írtam ki,hogy ismerkedjek,hanem csak érdekel,hogy vannak e olyanok,akik nem rózsaszín tündéreket keresnek.

2014. jan. 9. 17:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Fúú, hát Emma Watson-t én pl nagyon leszarom. A karaoke meg arra késztet, hogy öngyi-böngyi legyek, szabályosan pusztulnak a sperma termelő mirigyeim tőle szerintem, extended suicide. Az elérhetetlen szenvedélyes, misztikus nők is csak addig azok, amíg ki nem röhögik őket nyilvánosan :DD & That is me. :D
2014. jan. 9. 18:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Jó a karaoke dolgot nem ilyen abba-dalokat éneklő baromságnak gondoltam ,csak olyan puszta sállálálázásnak
2014. jan. 9. 18:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Karaoke helyett ott van a léggitározás vagy a beatbox :D
2014. jan. 9. 18:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaja,sőt,jobb is:D úgyis közveszélyes lábohangom van
2014. jan. 9. 18:37
 15/15 anonim ***** válasza:
bocsi, azért nem akartalak persze lefikázni :) csak nekem az ilyesmi ain't no good
2014. jan. 9. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!