Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka - szerelem? SOS! 29/N

Figyelt kérdés

Két hónapja ismerkedtem meg a párommal, aki akkor szakított a volt barátnőjével. Nekem első látásra szerelem volt, ő először nem akart kapcsolatot,a friss szakítás miatt, majd egy hónap után mégis szerelmet vallott. Testileg, lelkileg és szellemileg is illünk egymáshoz. A problémám a következő: másfél éve munkanélküli vagyok, és most a fővárosban adódott egy jól fizető munka. Viszont ha elvállalom, ~500 km fog elválasztani minket egymástól. Ha nem, ki tudja itt nálunk (egy alföldi kisváros) mikor fogok munkát találni(bármilyent, nem hogy ilyen jót amit most felajánlottak). A páromnak jól menő vállalkozása van, itt helyben.

Attól félek ha elvállalom őt is elveszítem. Még az első randiink egyikén mondta, hogy sohasem hitt a távkapcsolatban (ekkor még nem volt a színen ez a munka).Nem mellesleg nekem is szükségem van a rendszeres fizikai érintkezésre (itt most nem csak a szexre gondolok),simogatásra, ölelésre.

Talán ha hosszabb ideje lennénk együtt nem aggódnék ennyire, de most, hogy még friss a kapcsolatunk így igen.

Főleg férfiak véleménye érdekelne, hogy ti utána mennétek e a szeretett nőnek? Illetve az is érdekel ki mit tenne a helyemben...gyorsan kell döntenem, még a héten.

2014. jan. 8. 23:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Te nem tudnál dolgozni a menő vállalkozásnál ?
2014. jan. 9. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Most olvasom jobban, hogy másfél éve nincs állásod és jól fizetnének. Ne legyél hülye, nőj fel és indulj. Itt az ideje, hogy racionálisan hozz döntéseket. Még mindig azt mondom, hogy a pasikával majd megoldjátok, de most legyél észnél.

28 N

2014. jan. 9. 00:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Lehet...az igazsághoz hozzátartozik, hogy 43 éves. Igaz, ki tudna alakítani biztos Pesten is egy jól menő céget (talán még jobban is menne mint itt), de azért mégiscsak 43 éve él már ezen a helyen (ami valóban nincs 500 km-re...de azért majdnem 4 órás autóút)
2014. jan. 9. 00:08
 14/15 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudnék neki mit segíteni a vállalkozásban...maximum papíron ehetne maga mellé, de így is csak kitartott lennék.
2014. jan. 9. 00:09
 15/15 A kérdező kommentje:
bocsánat, kimaradt a v... vehetne maga mellé
2014. jan. 9. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!