Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munka - szerelem? SOS! 29/N
Két hónapja ismerkedtem meg a párommal, aki akkor szakított a volt barátnőjével. Nekem első látásra szerelem volt, ő először nem akart kapcsolatot,a friss szakítás miatt, majd egy hónap után mégis szerelmet vallott. Testileg, lelkileg és szellemileg is illünk egymáshoz. A problémám a következő: másfél éve munkanélküli vagyok, és most a fővárosban adódott egy jól fizető munka. Viszont ha elvállalom, ~500 km fog elválasztani minket egymástól. Ha nem, ki tudja itt nálunk (egy alföldi kisváros) mikor fogok munkát találni(bármilyent, nem hogy ilyen jót amit most felajánlottak). A páromnak jól menő vállalkozása van, itt helyben.
Attól félek ha elvállalom őt is elveszítem. Még az első randiink egyikén mondta, hogy sohasem hitt a távkapcsolatban (ekkor még nem volt a színen ez a munka).Nem mellesleg nekem is szükségem van a rendszeres fizikai érintkezésre (itt most nem csak a szexre gondolok),simogatásra, ölelésre.
Talán ha hosszabb ideje lennénk együtt nem aggódnék ennyire, de most, hogy még friss a kapcsolatunk így igen.
Főleg férfiak véleménye érdekelne, hogy ti utána mennétek e a szeretett nőnek? Illetve az is érdekel ki mit tenne a helyemben...gyorsan kell döntenem, még a héten.
Most olvasom jobban, hogy másfél éve nincs állásod és jól fizetnének. Ne legyél hülye, nőj fel és indulj. Itt az ideje, hogy racionálisan hozz döntéseket. Még mindig azt mondom, hogy a pasikával majd megoldjátok, de most legyél észnél.
28 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!