Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után meg alázott! Szakítanál a helyemben?
Figyelt kérdés
27 évesek vagyunk mindketten.
Lassan ráálltunk a baba projektre de ezek után szerintem lőttek ennek!
Párom be vallotta nekem hogy azzal fog összejönni akinek csúnya a feje de jó a teste, pluszban szereti a szexet, szeret sz*pni!Azt mondta hogy régen azt gondolta hogy ha majd előbb nem, gyerek után meg szeret.
Ennek tetejébe a lényeg hogy gyerek legyen, aztán majd össze jön egy olyannal aki szép tetszik neki egyebek.
Válás után más tészta!
3 napja vallotta be, én teljesen tönkre mentem.
Úgy érzem hogy nem gondolta komolyan csak rám hagyta vagy nem tudom.
Kettő barátnőm azt tanácsolta hogy szakítsak.
Próbál velem békülni, de haza költöztem anyukámhoz!
2014. jan. 8. 20:13
11/12 anonim válasza:
Ráadásul attól hogy azt mondta: Korábban elhatározta, hogy jó testűt és csúnya fejűt keres, (Gondolom a csúnya fej azért, mert arra más nem pályázik) semmit nem jelent rád nézve. Az a múlt.
12/12 anonim válasza:
Te még együtt vagy egy ilyen hulladékkal???? Találsz te olyat is, aki szeret és nem aláz porig!
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!