Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év után meg alázott! Szakítanál a helyemben?
27 évesek vagyunk mindketten.
Lassan ráálltunk a baba projektre de ezek után szerintem lőttek ennek!
Párom be vallotta nekem hogy azzal fog összejönni akinek csúnya a feje de jó a teste, pluszban szereti a szexet, szeret sz*pni!Azt mondta hogy régen azt gondolta hogy ha majd előbb nem, gyerek után meg szeret.
Ennek tetejébe a lényeg hogy gyerek legyen, aztán majd össze jön egy olyannal aki szép tetszik neki egyebek.
Válás után más tészta!
3 napja vallotta be, én teljesen tönkre mentem.
Úgy érzem hogy nem gondolta komolyan csak rám hagyta vagy nem tudom.
Kettő barátnőm azt tanácsolta hogy szakítsak.
Próbál velem békülni, de haza költöztem anyukámhoz!
kifejtenéd higgadtabban az egészet?
te nem szereted a szexet, szopást?
Elég össze vissza értelmetlenül fogalmaztál.
De azt szűrtem le ebből, hogy nem egy olyan csajjal jött össze aki igazán tetszett volna neki csak nem volt jobb. Aztán egye fene legyen gyerek is hamár így alakult.
most pedig rájött h mégsem vagy elég jó neki, és ha sikerül jobbat találnia akkor miért ne?
Szóval ne fogadd vissza.
Hát a fogalmazásod 1-es!
Max 18 nak nézlek agyilag.
És valóban értelmetlen.
Vegyél mély levegőt fújd ki majd normálisan magyarázd el.
De én is levontam valamit!
Te csúnyább vagy a másik nők szépek és ha gyerek született volna akkor te csúnyább is jó lettél volna talán.
mi van??
most azt vallotta be ezzel, hogy te csúnya vagy, de jó a tested, és szereted a szexet? és nem szeret, hanem majd a gyerek után? kukkot nem értek.
Bocsánat össze vissza írtam.
Annyira nehéz róla beszélni!
X éve még előttem külföldön dolgozott, a barátnője gyönyörű volt és meg csalta.
Ez után úgy döntött hogy nem érdekli hogy a nő hogy fog kinézni, a feje csúnya is lehet, az sem baj ha nincs, a teste legyen viszont nagyon jó.Szó szerint azt is ki mondta hogy sz*pjon, "bas*zon jól" és csak lövi bele a cuccot.
Jöhet a gyerek is.Elnézést a fogalmazásról ő is így mondta!!
Na szóval a gyerek után vagy előtte vagy meg szeret vagy nem, ha nem szeret akkor külön is mehetünk (jelen esetben velem). Aztán már jöhet a szerelem, a szép barátnő keresése. Hisz van gyerek és kész!
A pláne hogy már 2 szer volt missed abom!
Szóval ha Isten is úgy akarta volna akkor a baba jött volna csak éppen el vette.
Nagyon fáj, úgy érzem hogy tönkre tett nagyon szerelmes vagyok belé, de most olyan mintha darabokra cincálták volna a szivemet.
Ez kemény.
Galaxis pedig gondolkodhatna mielőtt ír valamit.
Hiába az 5 év.
Ha kiderül utána , hogy gyakorlatilag csak egy gyerek kihordására meg dugásra kellettél, és nem is tetszettél neki soha.
Az lenne megalázó ha visszanyalnád neki magad.
Elég összevisszaság amit írsz.
Szóval a leendő/volt párod úgy gondolta az életét, hogy:
1. Összejön egy nővel aki csúnya, de jótestű, szereti a szexet és szeret sz*pni. (ez lennél te?)
Azt remélte majd megszeret, ha más nem gyerek után, ha már előbb nem. (vagyis nem szeret téged)
2. Ezzel a nővel lesz közös gyerek (esetleg házasság). (ez lett volna a közeljövő)
3. Összejön álmai nőjével és lelép.
Miután beavatott ördögi tervébe, te hazaköltöztél anyukádhoz.
Nyugtatod magad, hogy nem komolyan gondolta. Ő próbál kibékülni.
Mi lenne ha beszélnél vele, és utána meglátnád?
Azért sok jót nem tudok írni a barátodról. De nem voltam ott, nem ismerem őt. Nem ítélhetem meg.
10-es vagyok. Bocs, most olvasom, így már érthető.
Nézd ha így áll a barátod az élethez....hogy is fogalmazzak...szóval te úgy érzed életed végig társad lenne jóban rosszban? Kitartana melletted, ha ápolni kellene téged. Egy gyerek nem kis felelősség, fáradt leszel majd, stb...szerintem ezek mentén is gondold áta dolgot. Lehet áldani fogod majd a sorsot, mert időben figyelmeztetett. De nem elbeszélni akarlak, csak gondold át. Lehet nem komoylan mondta, vagy éppen olyanja volt...et viszont mi nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!