Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakszom! Van okom félni?

Figyelt kérdés

Régen a párom nagy csajozó gép volt, elmondása szerint elmúlt, én persze el is hittem.

Viszont, autót vezetett közbe a kezem ügyébe keveredett a mobilja.

Megláttam benne egy elég gyanús telefonszámot, kérdeztem hogy ki ő? Mondta hogy menni szeretne hozzá dolgozni ezért van benne!

Elkezdtem hívni a számot, és a párom kifordult magából elkezdett ordítani.

A szám hallott mindent mert közben ment a hívás végül sikerült elvennie tőlem a számot.

Kérdeztem minek van benne?? Az önéletrajzoknál kellene lennie nem külön a telefonjába.Mondta hogy a nő adta meg neki, és hogy hová írja, csak bele kellett írja és benne maradt!

Viszont a szám majdnem 4 percig végig hallgatott, ha az egy félre nyomás, halom hogy véletlen akkor kinyomom!

Félek hogy van valakije.

2014. jan. 8. 18:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha meg tudod, hogy párod felvesz embert, akkor meg szinte természetes, hogy van nála olyan szám, amit nem ismersz. Én is azt hittem, hogy valami max 25 éves vagy, meg a párod is kábé. Mi az, hogy régen nagy csajozós volt? Hány éve vagytok együtt? Ennyi a bizalom. Persze, én párom is bárkit felhívhatna a telómról, ennyire nem akadnék ki, de biztos, hogy szóvá tenném, hogy szivem, ennyire nem bízol bennem, hát tessék, hívjad, de lehet valaki hamarabb felhúzza magát apróságokon.
2014. jan. 8. 19:16
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

@Elazig23 nevű felhasználó:

"Akinek nincs takargatnivaloja, az nem kel igy ki magäbol."

Dehogynem!!!!!, én is kikelnék magamból, ha BÁRKI a privát dolgaimban kezdene kutatni. És NEM azért, mert titok, hanem mert alapvetö viselkedés számomra, hogy a másikat NEM ellenörzöm!!!

Olyan eleve nincs, hogy "véletlen" néz valaki más telefonjába bele, de ez ugyanaz, mint amikor mások levelét olvassa valaki. És AZT, mármint a levéltitok megsértését a törvény IS bünteti.

Aki megbízik a másikban és megadja neki az alapvetö tiszteletet, az SOHA nem nézegeti a másik leveleit/telefonját/stb.

2014. jan. 8. 19:18
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen jogos, hogy kiakadt, a helyében még jobban kiakadtam volna.

Siketült tökéletesen hülyét csinálni belöle, hogy álljon most a jövendöbeli beosztottja elött meg, ha végighallgattatad vele, hogy mennyire primitiv felesége van, aki ennyire megalázza!!!!

2014. jan. 8. 19:20
 14/17 anonim ***** válasza:
81%

A női hülyeség egy újabb mintapéldányát láttuk...

És tudod mi a gáz? Az anyám lehetnél , demégis érettebben gondolkozom , mint te.

Érdekes , hogy manapság milyen emberek nevezik magukat felnőttnek...

2014. jan. 8. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Jézusom! Te tuti nem most kezdtél el gyanakodni. Még hogy véletlenül a kezed ügyébe akad a telefonja, akkor már most az egyszer, de soha ez előtt, átfutod, hogy ugyan már milyen számok vannak benne. És ja, egyből kiszúrod, hogy van benne valaki, akiről nem tudod, hogy kicsoda. Mi a fene közöd van hozzá? Próbálom elképzelni azt a szitut, ahogy ülsz az anyósülésen, birizgálod a hajad, térdet, és hopp, egyszer csak a kezedbe kerül a telefon. Megkérdezed, hogy ki az, mond egy elfogadható választ, te meg pofátlanul neki állsz felhívni a csajt? Te elmebeteg vagy, már ne is haragudj. Beteges féltékenységnek hívják ezt, én azonnal megállnék és kitenném a páromat a kocsiból, hogy ha így leégetne. És ha valaki felhívna, ráadásul egy olyan számról amit ismerek, igen, lehet hogy én is kikerekedett szemmel végig hallgatnám a veszekedésüket.

Egyébként én nem csodálkoznék ha lenne valakije. Ha nekem ilyen párom lenne, lehet hogy én is összeszűrném a levet az első szembejövővel.

Én nő létemre mondom azt, hogy teljes szégyen a viselkedésed.

"elmondása szerint elmúlt, én persze el is hittem" Ahogy a mellékelt ábra is mutatja, biztos elhitted.

Nulla, zéró bizalmad nincs a pasid irányába. Veled volt már valaki ennyire bizalmatlan? Ha igen, akkor tudnád milyen szar. Ha eddig nem csalt meg, akkor ez után meg fog, vagy otthagy a búsba. Azon csodálkozom, hogy még szóba áll veled.

Ha valóban a szeretőjét sikerült felhívnod, akkor most a csaj dörzsölheti a tenyerét, mert tudja, hogy szinte nyert ügye van, a kisujját sem kell mozdítania, hogy az övé legyen a pasi. Te elintézed helyette. Fogadd mély és őszinte gratulációmat.

Aztán menj el orvoshoz.

2014. jan. 8. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:

Mi belenézünk egymás telefonjába, facebookjába, stb, de a helyében még jobban kiakadtam volna, ha az én telefonomról felhívsz valami számot!

Hát mit képzelsz te????

2014. jan. 8. 21:14
 17/17 anonim ***** válasza:

"Akinek nincs takargatnivaloja, az nem kel igy ki magäbol."

Nem a hónaljmankós öregördög f***át nem. Én speciel ugyanígy kiakadnék, ha a párom a telefonomban/emailemben/Facebookomban matatna. Mert ez az jelentené, hogy nem bízik bennem, ami EGY KAPCSOLAT ALAPJA.

28N

2014. jan. 8. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!