Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanakszom! Van okom félni?
Régen a párom nagy csajozó gép volt, elmondása szerint elmúlt, én persze el is hittem.
Viszont, autót vezetett közbe a kezem ügyébe keveredett a mobilja.
Megláttam benne egy elég gyanús telefonszámot, kérdeztem hogy ki ő? Mondta hogy menni szeretne hozzá dolgozni ezért van benne!
Elkezdtem hívni a számot, és a párom kifordult magából elkezdett ordítani.
A szám hallott mindent mert közben ment a hívás végül sikerült elvennie tőlem a számot.
Kérdeztem minek van benne?? Az önéletrajzoknál kellene lennie nem külön a telefonjába.Mondta hogy a nő adta meg neki, és hogy hová írja, csak bele kellett írja és benne maradt!
Viszont a szám majdnem 4 percig végig hallgatott, ha az egy félre nyomás, halom hogy véletlen akkor kinyomom!
Félek hogy van valakije.
Miért kötelező kizárólag az önéletrajz közelében tartania a számot? Lehet hogy idő hiányában még nem volt ideje beleírni.
Minek hívtad fel a számot? És egyáltalán minek kutatsz a telefonjában?
Akinek nincs takargatnivaloja, az nem kel igy ki magäbol.
En bärmikor otthagyom a ferjem elött a telefonom, es fel is hivhat, akit akar.Mert nem rejtegetek semmit.
En odafigyelnek!!!
kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok!
Soha nem nézegetem, és most hirtelen a kezembe került, gondoltam, bele nézek!
Nem vagyunk fiatalok már párom 44 éves én 38
Hogy lehet egy szám gyanús? Persze, hogy kiakadt a párod. Te te mit szólnál, ha pályáznál egy állásra és a párod felhívná a számot. Te nem égnél? És persze így a munka is ugorhat.
Ettől függetlenül megcsalhat, de azt biztos érezni fogod, ha valami nincs rendben.
Én próbáltam normálisan kérdezni hogy miért tárolja a magán telefonjába a számot??
A rossz csak az hogy nagyon sok ismeretlen számnak kellene akkor benne lennie, és talán nem csak egy "Hanna" névnek!
Miért nincs ott egy vezeték név?? Ha fölhívja mit mond? Hogy szólal meg egy főnök??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!