Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanakszom! Van okom félni?

Figyelt kérdés

Régen a párom nagy csajozó gép volt, elmondása szerint elmúlt, én persze el is hittem.

Viszont, autót vezetett közbe a kezem ügyébe keveredett a mobilja.

Megláttam benne egy elég gyanús telefonszámot, kérdeztem hogy ki ő? Mondta hogy menni szeretne hozzá dolgozni ezért van benne!

Elkezdtem hívni a számot, és a párom kifordult magából elkezdett ordítani.

A szám hallott mindent mert közben ment a hívás végül sikerült elvennie tőlem a számot.

Kérdeztem minek van benne?? Az önéletrajzoknál kellene lennie nem külön a telefonjába.Mondta hogy a nő adta meg neki, és hogy hová írja, csak bele kellett írja és benne maradt!

Viszont a szám majdnem 4 percig végig hallgatott, ha az egy félre nyomás, halom hogy véletlen akkor kinyomom!

Félek hogy van valakije.

2014. jan. 8. 18:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Miért kötelező kizárólag az önéletrajz közelében tartania a számot? Lehet hogy idő hiányában még nem volt ideje beleírni.

Minek hívtad fel a számot? És egyáltalán minek kutatsz a telefonjában?

2014. jan. 8. 18:59
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem azért, de még ha nem is lenne semmi, a párodnak akkor is joga lett volna kiakadni. Normális vagy? Miért nem titokban csináltad? Megláttad volna a számot, nem reagáltál volna semmit, később megnézed, felhívod. De eleve hogy hogy belenézel a telefonjába. Csak úgy fogod és nyulkálsz bele. Kábé olyan, mintha írna naplót, te meg beleolvasnál.
2014. jan. 8. 19:02
 3/17 anonim ***** válasza:
26%

Akinek nincs takargatnivaloja, az nem kel igy ki magäbol.

En bärmikor otthagyom a ferjem elött a telefonom, es fel is hivhat, akit akar.Mert nem rejtegetek semmit.

En odafigyelnek!!!

2014. jan. 8. 19:03
 4/17 A kérdező kommentje:

kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok!

Soha nem nézegetem, és most hirtelen a kezembe került, gondoltam, bele nézek!

Nem vagyunk fiatalok már párom 44 éves én 38

2014. jan. 8. 19:05
 5/17 anonim ***** válasza:
86%

Hogy lehet egy szám gyanús? Persze, hogy kiakadt a párod. Te te mit szólnál, ha pályáznál egy állásra és a párod felhívná a számot. Te nem égnél? És persze így a munka is ugorhat.

Ettől függetlenül megcsalhat, de azt biztos érezni fogod, ha valami nincs rendben.

2014. jan. 8. 19:07
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
38 évesen így írsz? Ilyen gondolataid vannak? Mint egy kis tini, én azt hittem, hogy valami hisztis kamaszlány nyavalyog. Mi a végzettségetek?
2014. jan. 8. 19:08
 7/17 A kérdező kommentje:
A páromhoz menne dolgozni, szóval nem ő pályázott melóra!
2014. jan. 8. 19:11
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Akkor még inkább égés. Legalábbis szerintem nagyon tekintélyromboló, ha hallod a főnököd/ leendő főnököd családi vitáit.
2014. jan. 8. 19:14
 9/17 intrepid ***** válasza:
67%
Te hogyan viselnéd, ha meglátnád a párod, hogy turkál a telefonodban? Te nem hisztiznél? Persze mindenki másképp reagál ilyen bunkóságra, én például ki szoktam törölni ilyenért 10 - 15 telefonszámot a feleségem telefonjából. De volt, hogy az összeset. A telefonmemóriából is, meg a SIM - ből is. Különben is nálam a női kapcsolatok, mind férfi néven vannak beírva. Zsuzsi az gyuri, irén az imre, én tudom, hogy melyik mit jelent, a vezetéknév alapján.
2014. jan. 8. 19:14
 10/17 A kérdező kommentje:

Én próbáltam normálisan kérdezni hogy miért tárolja a magán telefonjába a számot??

A rossz csak az hogy nagyon sok ismeretlen számnak kellene akkor benne lennie, és talán nem csak egy "Hanna" névnek!

Miért nincs ott egy vezeték név?? Ha fölhívja mit mond? Hogy szólal meg egy főnök??

2014. jan. 8. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!