Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok! Ki mióta egyedülálló?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ki mióta egyedülálló? Illetve átlagban mondjuk 16 éves korotoktól kezdődően mennyi időt voltatok egyedülállóak, és mennyi időt kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. nov. 30. 13:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
most 29 vagy? vagy 13 éves?
2009. nov. 30. 16:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem 16 évesen volt egy kapcsolatom, utána 3 évig semmi! Szó szerint semmi...megszakítás nélkül...teljesen egyedül. De már változott a helyzet. :D A 3 alatt meg volt időm azt megszokni, kapcsolatba "visszaszokni" viszont kicsit nehéz volt.
2009. nov. 30. 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
*3 év (bocsika kimaradt)
2009. nov. 30. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:
nekem 14 évesen volt először kapcsolatom, úgy 2 hetes. 1-2 hét múlva jött valaki más. az 11 hónap volt. most 16,5 vagyok, és azóta nincs senki, tehát másfél éve vagyok egyedül de 16-tól számítva csak féléve. viszont ez így is marad. szerintem nagyon-nagyon sokáig. az sem lepne meg, ha örökre.
2009. nov. 30. 23:26
 15/15 anonim ***** válasza:

Szinte végig szingli voltam, fél év volt a leghosszabb kapcsolatom. amúgy meg 1-2 hónapok vagy annyi sem.

22/L

2010. máj. 14. 01:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!