Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hova tűnt a mai férfiakból a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova tűnt a mai férfiakból a gondoskodás, figyelem, óvás és önzetlenség?

Figyelt kérdés

2014. jan. 7. 19:24
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Hány ezer kapcsolatot vizsgáltál meg amíg erre jutottál?

Talán láttál 5 ilyet de máshol meg van 10 kontrája..

Ez még mindig általánosítás,te kifogtal 2 rossz manuszt és ennyi.

2014. jan. 7. 19:55
 32/39 anonim ***** válasza:
akkor még annyit kérdezek, hogy te is megadod ezt?
2014. jan. 7. 19:56
 33/39 A kérdező kommentje:
pont ez az hogy akármerre járok mindenhol ezt hallom mindenkitől,mindenki kétségbeesetten keresi az okokat miért nem boldog a párja mellett?Legyen az net, emberek között,barátok,ismerősök,rokonok,nagyon sok ember panaszát hallom úgy hogy nem is keresem,a buszon a telefonba, mindenhol nem kitalálom ...látom...és érzi minden nő társam is...
2014. jan. 7. 19:59
 34/39 A kérdező kommentje:
nálam ez alap,a szeretet alapvető megnyilvánulásai,nem is tudom elképzelni az életemet ,kapcsolatomat enélkül,ezek a dolgok engem tesznek boldoggá ha adhatok,és nem a viszont várás,de az az érzés hogy hanyagolható vagyok és észrevétlen na ez az ami fáj,még ha ezek a dolgok nem is találnak viszonzásra!
2014. jan. 7. 20:01
 35/39 anonim ***** válasza:

Jó de így akkor sem lehet nekiindulni annak hogy társat keres az ember. Akkor jobb ha kolostorba vonultok. Esélyt adni kell másoknak és magatoknak is.

Te meg a barátnőid ezt tapasztaljátok, az én ismerőseim körében meg ritka az ilyen amit te írsz, sokkal több a pozitív.

2014. jan. 7. 20:02
 36/39 A kérdező kommentje:
hogy érted ,hogy így nem lehet neki indulni hogy társat keres,mert nem arra lenne szükség mindenkinek?Társra!Lehet régi módi vagyok..Pont ez az az esély meg van,csak épp visszaélnek vele...ez az ami bántó..örülök,ha te boldog párokat látsz!Igazán!
2014. jan. 7. 20:06
 37/39 anonim ***** válasza:

Úgy értem, hogy nem szabad úgy neki indulni , hogy na ez is meg ez is tuti olyan...mert ha búval--bacottan áll hozzá az ember akkor úgy aztán nehezen megy.

De gondolom ezt te is érted.

2014. jan. 7. 20:08
 38/39 A kérdező kommentje:
Értem :) hogyne:) én minden kapcsolatomban új lappal indultam...mert mindenki más..én olyan típus vagyok aki könnyen túl teszi magát a dolgokon,de kissé belefásulok ebbe a bizalom játékba...pedig ezzel sincs baj,talán pont azzal hogy bizalmat szavazok előre...a kapcsolattal az a baj egy idő után túl kényelmessé válik nekik,nektek...és az érdeklődés már nem tartható fenn ha a másikat nem érdekli..jól írta itt valaki,hogy minden meg van adva ...ez olyan mint a nőknél a rossz fiús vonzódás,a férfiak is kényelemhez vonzódnak...pedig sosem adom magam könnyen,sőt
2014. jan. 7. 20:14
 39/39 anonim ***** válasza:

"a kapcsolattal az a baj egy idő után túl kényelmessé válik nekik,nektek"

Ezt úgy írod, mintha a nők között nem lenne olyan aki elhagyja magát egy idő után. Elhízik, igénytelenebbé válik stb. Az is ugyan olyan rossz tud lenni.

2014. jan. 7. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!