Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnt a mai férfiakból a gondoskodás, figyelem,
óvás és önzetlenség?
21/39 A kérdező kommentje:
18 as is! Köszi a válaszokat (csajok)! :p
22/39 A kérdező kommentje:
hol kell keresgélni?Minden férfi típus előbb utóbb maga körül forog
23/39 A kérdező kommentje:
Amúgy köszönet a válaszokért mindenkinek!!!:)
Jajj hagyjuk már ezt.
Fejezzük már be ezeket az általánosításokat, ha minde3n ember ilyen egyirányba látóan gondolkodna akkor senkinek nem lenne párja.
A legtöbben szűk látókörűek, és amiket te írsz kérdező azok alapján te is.
Sok normális pasi és nő létezik.
És sok normális kapcsolat is van. Csak körbe kell nézni.
de az emberek közül nagyon sokan homokba dugják a fejüket és egyszerűbb mindig a másikat , másokat okolni, mintsem elgondolkodni és kicsit magukba nézni.
Még is , hogy akarnak az emberek ismerkedni, ha csak a földet nézik vagy úton útfélen csak a telefonjukat b***sztatják. Szinte rá sem néznek a másikra. És ez sajnos már a 30 körülieknél is egyre jobban elterjedt.
2014. jan. 7. 19:42
Egy frászt! :)
Egyébként a 24-esnek teljesen igaza van!
pláne ebben: "Még is , hogy akarnak az emberek ismerkedni, ha csak a földet nézik vagy úton útfélen csak a telefonjukat b***sztatják. Szinte rá sem néznek a másikra. És ez sajnos már a 30 körülieknél is egyre jobban elterjedt."
2014. jan. 7. 19:44
26/39 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! Bizonyára nem engem jellemzel,én nagyon szeretem az embereket és a közösséget,és mindennek megvizsgálom a miértjét ,okait és oldalait,nem általánosítok,de valóban észrevehető ,hogy a férfiak könnyedén elvannak a saját életükkel ,észre sem véve ha egy nő mellettük nem éppen boldog,mert nem akarja vagy nincs ideje észrevenni,és ez párkapcsolatokban is gond egyre sűrűbben azt látom...a nő próbálja megérteni,elfogadni,beletörődni,megoldani,kibeszélni,megbeszélni,a férfiak nem...ők a langyos vízben elvannak a maguk világában,ha megbeszélnéd elmenekül ha felvázolod akkor tagad,a jobbik eset ez...(leegyen az házasság vagy párkapcsolat,együttélés) bármi..sok hibát vétünk mi is..nők..de a társ arról szólna hogy együtt vegyük észre a gondokat,és ez egyre kevesebb férfiben látom!Sajnálom!
27/39 A kérdező kommentje:
ja ezt mondom úgy mint korosztálytól független személy amúgy 25 vagyok és második kapcsolaton túl még ,de nem is nagyon akarok harmadikat ilyen áron!
Legyél leszbikus. Hátha ott megtalálod a számításaidat!
2014. jan. 7. 19:53
29/39 A kérdező kommentje:
kösz komolyan eszembe jutott ezek után,de soha soha soha :D :D a legtávolabb dolog ami tőlem áll :D
Oké elismerem kicsit gonosz hozzászólás volt, de úgy vettem észre, hogy a homokba dugtad a fejed. Itt egy rakás ember próbálja bizonyítani az ellenkezőjét annak amit írsz és még mindig csak a sajátodat viszed.
2014. jan. 7. 19:54
Kapcsolódó kérdések: