Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog, amit megtettél egy lányért?
Hüha... valakit nemrég csunyán pofára ejtettek...
de valljuk be van benne realitás...
10/10 Időpont ma 01:04
egy talán kicsit indiszkrét kérdésem lenne feléd: elmerészkedsz még odáig, hogy FÉRFINEK nevezzed magad?! ha igen, akkor k urvagyorsan felejtsd el!
elvittem a Romantika kempingbe (ami egy elhagyatott, bezárt kemping volt...Balatonszepezden, azóta letarolták), találtunk egy faházat, konyhával, zuhannyal, árammal, melegvízzel, s ott töltöttük az éjszakát, mivel a faház ajtaján ott lifegett a kulcs.
Volt szex, izgalom, élvezet, romantika :), rémálom neki, hogy jön a tulajdonos, de a valóságban nem jött.
Reggel otthagytunk egy cetlit, hogy köszönjük :)
# 10
Te nagyon komoly szinten írtál szánalmas választ! Ne szólítsd meg az összes nőt! Nekem érzelmes, kedves, szerető barátom van, és soha nem aláznám meg, nem rúgnék bele, hanem viszontszeretem. Ennek ellenére megszólítottál engem is az összes többi nővel együtt... Szólongasd azokat, akik szemetek voltak veled! És amúgy sem ők tették veled, hanem te magaddal. A te felelősséged is, hogy milyen vagy, rajtad is múlik, hogy hogyan dolgozol fel egy sérelmet...
A lány aki nagyon tetszett szakított a barátjával, és nagyon kiakadt. Elment egy buliba leinni magát, a legjobb barátnője aki tudta mit érzek, megkért, hogy menjek velük és vigyázzak rá. A csaj a partyban felpofozott egy srácot, ok nélkül (már tök részegen), nekem pedig minden diplomáciai képességemet be kellett vetnem, hogy ne legyen belerúgva a formás kis fenekébe, majdnem én kaptam azt a pofont ami neki járt volna viszonzásul. Eztán a barátnővel együtt hazacipeltük.
Természetesen nem jöttünk össze, ezzel nem is lenne baj, de az kicsit fáj, hogy az utóbbi időben, köszönni sem hajlandó, pedig én nem ártottam neki soha. Sőt egyéb apró szívességet is tettem neki.
a romantikus tett után a csaj szóba sem áll velünk tüneteggyüttes velem is fordult elô,
szóval így legyen az embernek önbizalma...........
1 napunkon a koliban vacsival várt, mikor (haza)) érkeztem a programomról.
Fordulókor csók ellenében beváltható éttermi vacsira hívott meg, és saját verset írt nekem. (Nem a vacsi a lényeg, hanem ahogy tálalta)
A miután megkérte a kezem meglepiből beültetett a kocsiba, és nem modta meg hova visz.
Gödöllőre a kastélyparkba piknikezésre vitt.
Ngyon hideg lett váratlanul egy délelőtt alatt, ő szabadnapos volt, és bejött elém hozott kérés nélkül pulcsit, cipőt, hoszzúnadrágot.(szandálban szoknyában mentem, mert az előrejelzésben sem volt arrólmszó, hogy 4 óra alatt 12 fokot hül az idő)
A kapcsatunk kezdetén a hátán vitt haza a buliból..(4 perc séta) mert a cipőm amire rávett,mhogy vegyem fel feltörte a lábam..
Amikor műtöttek (térd), akkor ahogy gondoskodott rólam, és velem volt.
Amikor mindig kérés nélkül elkísért a nőgyógyászhoz is, és nem érezte cikinek velem várakozni, a csomó terhes nő között sem, csak ne kelljen őrákat egyedül várnom.
Vagy amikor összetörve kelek, akkor hozza nekem a kávét az ágyba....
Vagy csak amikor még félálomban van de én már ébren iszom az ágyban a kávémat, ki sem nyitja a szemét, de a karomra ad egy puszit.
Vagy amikor kelteném, és fölé hajolok, még álmában "csücsörít a pusziért
Én ezeket kapom nap mint nap...és imádom...
Visszaolvasva gusztustalanul nyálasak vagyunk:):):):) de szeretem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!