Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éves kapcsolat után korai megkérni kezét? (13 év korkülönbség van köztük)?
18/l 31/f
Mi szól mellette /ellene?
Kort és nemet légyszi!
Hosszabb válaszoknak nagyon örülnék!!!
változó, és itt nem feltétlen a korból indulnék ki, de az is fontos. Egy évet mondjuk én is korainak tartok, de ahány ember - annyi kapcsolat.
Ami nagyon fontos (én hiszek a házasság intézményében és ez nálam komoly döntés lenne), h mennyire ismered a másikat, mennyire vagytok ténylegesen kompatibilisek, illetve, h mentetek-e már együtt keresztül vmi igazán rosszon.
És igen, az összeköltözés. Az rettenet fontos! Minimum fél év, de inkább egy év kell, mert addigra jön ki, h hogyan tudtok ilyen körülmények között is jól funkcionálni párként.
33n
Korai lenne meg, de nem a kapcsolat hossza miatt, hanem a lany meg fiatal ehhez. Varj meg 1-2 evet!
A noveremet is egy ev utan kerte meg a ferje, es majdnem pont annyi idosek voltak, mint ti.. Az elso gyermeke mar 3 eves lesz, mar uton a kovetkezo. Szoval a korai lanykeresnek is lehet pozitiv vege.
16: ne az értelmét keresd hanem azt hogy a lányokat hűlyíteni kell, különben azt hiszik hogy félrelépsz, megcsalod.
A leánykérés jó formája annak hogy hűséges vagy, azt meg hogy nem fogod megkérni a kezét úgyse fog kiderülni, mert a kapcsolatok 90%-a 4 éven belül tönkremegy ilyen fiatalon meg főleg.
Mi a férjemmel: 21 (ő), 24 (én), évesek voltunk amikor megkérte a kezem. 1 hónap együtt járás után.
Csak akkor házasodtunk össze amikor már másfél éve együtt voltunk és ebből fél éve együtt éltünk.
Szerintem nem korai megkérni a kezét, csak ne házasodjatok azonnal. pl 1 évet minimum várjatok, és éljetek is együtt valamennyit.
Sok boldogságot:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!