Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy éves kapcsolat után korai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éves kapcsolat után korai megkérni kezét? (13 év korkülönbség van köztük)?

Figyelt kérdés

18/l 31/f

Mi szól mellette /ellene?

Kort és nemet légyszi!

Hosszabb válaszoknak nagyon örülnék!!!

2014. jan. 6. 21:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy a lány akarná-e a lánykérést. én 21 évesen pl nem akarnám. de ez én vagyok.
2014. jan. 6. 21:41
 12/19 Költőnő? ***** válasza:

változó, és itt nem feltétlen a korból indulnék ki, de az is fontos. Egy évet mondjuk én is korainak tartok, de ahány ember - annyi kapcsolat.

Ami nagyon fontos (én hiszek a házasság intézményében és ez nálam komoly döntés lenne), h mennyire ismered a másikat, mennyire vagytok ténylegesen kompatibilisek, illetve, h mentetek-e már együtt keresztül vmi igazán rosszon.

És igen, az összeköltözés. Az rettenet fontos! Minimum fél év, de inkább egy év kell, mert addigra jön ki, h hogyan tudtok ilyen körülmények között is jól funkcionálni párként.

33n

2014. jan. 6. 21:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Korai lenne meg, de nem a kapcsolat hossza miatt, hanem a lany meg fiatal ehhez. Varj meg 1-2 evet!

A noveremet is egy ev utan kerte meg a ferje, es majdnem pont annyi idosek voltak, mint ti.. Az elso gyermeke mar 3 eves lesz, mar uton a kovetkezo. Szoval a korai lanykeresnek is lehet pozitiv vege.

2014. jan. 6. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Ugyan már, menekülni fog előled, hogy már is le akarod kötni magadnak! Szerintem az szól ellene, hogy friss kapcsolat ez még, és még ez után tudjátok meg, milyenek az unalmas hétköznapok, valamint ő még nem felnőtt igazán, így nem tud e szerint döntést hozni.
2014. jan. 6. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok. Lánykérés nálam oké. Na de házasság? Soha! :D Nem azért,mert fiatal vagyok. Nem akarok megházasodni.. Megrémiszt a gondolata is. Egyébként pedig pedomaci vagy? :D
2014. jan. 7. 03:39
 16/19 Költőnő? ***** válasza:
#15 akkor mi értelme lenne a lánykérésnek? :)
2014. jan. 7. 11:22
 17/19 anonim ***** válasza:

16: ne az értelmét keresd hanem azt hogy a lányokat hűlyíteni kell, különben azt hiszik hogy félrelépsz, megcsalod.

A leánykérés jó formája annak hogy hűséges vagy, azt meg hogy nem fogod megkérni a kezét úgyse fog kiderülni, mert a kapcsolatok 90%-a 4 éven belül tönkremegy ilyen fiatalon meg főleg.

2014. jan. 7. 11:26
 18/19 Költőnő? ***** válasza:
hádde ez kb olyan h mindennap lemegyek a boltba, de egyik nap sem veszek soha semmit :D
2014. jan. 7. 11:29
 19/19 anonim ***** válasza:

Mi a férjemmel: 21 (ő), 24 (én), évesek voltunk amikor megkérte a kezem. 1 hónap együtt járás után.

Csak akkor házasodtunk össze amikor már másfél éve együtt voltunk és ebből fél éve együtt éltünk.

Szerintem nem korai megkérni a kezét, csak ne házasodjatok azonnal. pl 1 évet minimum várjatok, és éljetek is együtt valamennyit.

Sok boldogságot:)

27/N

2014. jan. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!