Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit csináljak? 9...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak? 9 év a korkülönbség

Figyelt kérdés

Naszóval... adott egy 23 éves srác, akinek van barátnője (de nem sűrűn találkoznak) és a srác teljesen be van indulva rám.

Én 14 éves vagyok (nem k****!!!) és nem tudom hogy kezeljem a helyzetet... A srác nagyon aranyos, meg tudja hol a határ és tiszteletbe tartja a koromat. De olyan szorosan, forró testtel még senki sem ölelt át, mint ő és ez leírhatatlan érzés.. Amiket mond, és amiket tesz... Nyakamat szokta még puszilgatni meg a fülemet harapdálja, de csók meg durvább dolgok nem történtek!

Nagyon elítélendő? :/

2014. jan. 6. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:

nálad nem

nála igen

2014. jan. 6. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:

naív vagy ugye tudod????

Sose lesz a párod, mert téged csak szexre akar. Fiatal lányokat könnyű ágybavinni, nézd a hozzáállásodat...

2014. jan. 6. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
De. Mindenképp, mert neki barátnője van, te megy hagyod. Ja és csak szexelni akar. Nagy cucc... Ne hidd, hogy ez olyan lovagias.
2014. jan. 6. 20:33
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem szexre akar, higyjétek el! Ismerem őt jól, és nem olyan... Meg bele se mennék, meg semmi hasonlóba, szóval.

Ha úgy érzi, hogy esetleg túl ment a kelleténél, akkor mindig abbahagyja, és utána elmegy... Neki sem lehet könnyű, de mások is látják rajta, hogy nehéz ez neki.. És lehet hülyén hangzik meg naívan, de nem a szexre kellek!

2014. jan. 6. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
nem a korkülönbség a nagyobb cink, hanem hogy barátnője van...
2014. jan. 6. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Csinálja veled mindezt úgy, hogy van barátnője... Milyen tiszteletreméltó fiatalember :) Remek választás :)

Ja, de természetesen nem arra kellesz neki :) Téged szeretni fog!!!!! :))))

(irónia, gyengébbek kedvéért)

14 évesen mondjuk nem hibáztatlak, hogy nem ismered ki egy 23 éves fiú észjárását, ő pedig játszadozhat veled (mert ezt teszi, akár szerinted "fáj" neki, akár nem), mert ismeri a naivitásod, és tudja hogy megteheti. De úgyis csak a saját károdon tanulsz majd.

De jobb ha megjegyzed, aki ezt csinálja úgy, hogy kapcsolata van, ezt fogja később is.

2014. jan. 6. 20:58
 7/7 anonim ***** válasza:
24/L voltam.
2014. jan. 6. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!