Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? 9 év a korkülönbség
Naszóval... adott egy 23 éves srác, akinek van barátnője (de nem sűrűn találkoznak) és a srác teljesen be van indulva rám.
Én 14 éves vagyok (nem k****!!!) és nem tudom hogy kezeljem a helyzetet... A srác nagyon aranyos, meg tudja hol a határ és tiszteletbe tartja a koromat. De olyan szorosan, forró testtel még senki sem ölelt át, mint ő és ez leírhatatlan érzés.. Amiket mond, és amiket tesz... Nyakamat szokta még puszilgatni meg a fülemet harapdálja, de csók meg durvább dolgok nem történtek!
Nagyon elítélendő? :/
naív vagy ugye tudod????
Sose lesz a párod, mert téged csak szexre akar. Fiatal lányokat könnyű ágybavinni, nézd a hozzáállásodat...
Nem szexre akar, higyjétek el! Ismerem őt jól, és nem olyan... Meg bele se mennék, meg semmi hasonlóba, szóval.
Ha úgy érzi, hogy esetleg túl ment a kelleténél, akkor mindig abbahagyja, és utána elmegy... Neki sem lehet könnyű, de mások is látják rajta, hogy nehéz ez neki.. És lehet hülyén hangzik meg naívan, de nem a szexre kellek!
Csinálja veled mindezt úgy, hogy van barátnője... Milyen tiszteletreméltó fiatalember :) Remek választás :)
Ja, de természetesen nem arra kellesz neki :) Téged szeretni fog!!!!! :))))
(irónia, gyengébbek kedvéért)
14 évesen mondjuk nem hibáztatlak, hogy nem ismered ki egy 23 éves fiú észjárását, ő pedig játszadozhat veled (mert ezt teszi, akár szerinted "fáj" neki, akár nem), mert ismeri a naivitásod, és tudja hogy megteheti. De úgyis csak a saját károdon tanulsz majd.
De jobb ha megjegyzed, aki ezt csinálja úgy, hogy kapcsolata van, ezt fogja később is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!