Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány év korkülönbség számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány év korkülönbség számít soknak? Van erre képlete vagy táblázata valakinek?

Figyelt kérdés
2014. jan. 5. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:
70.. a 70 már soknak számít..
2014. jan. 5. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Még egyenlet is.

Mondjuk ha a csaj 15 éves, akkor egy 20 éves pasi már szerintem túlzás.

Viszont ha a csaj 20 éves, akkor egy 25 éves pasi szerintem korrekt.

Szóval nem mindegy hány évesekről beszélünk

2014. jan. 5. 22:01
 3/9 anonim válasza:
Nincs semmi féle táblázat. Mindenki avval legyen akivel jól érzi magát kortól függetlenül.
2014. jan. 5. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
ez egyén függő. szerintem max 8-10 év ami lehet és ez is felnött korban, tini korban a 14 és 20 között sok az a 6 év, mindez 30 fölött már nem olyan sok.
2014. jan. 5. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Az életkor növekedésével a vállalható korkülönbség mértéke exponenciálisan növekszik, ahogy a #2 válaszoló is írta a példákat.
2014. jan. 5. 22:04
 6/9 anonim ***** válasza:

A Tesó-kódex "elfogadható korkülönbség formulája" szerint

x<=y/2+7,

ahol x a csaj, y a srác életkora. :)

De amúgy ez hülyeség, mert teljesen egyénfüggő a dolog, én például ismerek 19-34 párt, akik nagyon jól megvannak együtt.

2014. jan. 5. 22:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Előző vagyok... csak megszólalt bennem a matekos, hogy inkább

x>=y/2+7

lenne a "helyes" formula a könyvben. Tehát a csaj életkora LEGALÁBB a pasi életkorának fele + 7 év legyen. :)

2014. jan. 5. 22:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez való igaz. 14 évesen milyen ciki lett volna 11 évessel járni nem? Ma meg 21 évesen 18 éveseket döngetek!
2014. jan. 5. 22:17
 9/9 anonim válasza:

a-b=c ha c=sok, akkor a különbség sok! (a>b)

képlet... az.. (-_-) pont erre egész tudományágat fejlesztettek ki. Úgy hívják párok közti életkordiferencia kutatás.... Nagyon remélem hogy ez a kérdés nem volt komoly, mert ha igen, akkor kezdem elveszteni az emberiségbe vetett hitemet.

2014. jan. 5. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!