Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 17 éves a fiú és 14 a lány akkor nagyon nagy a korkülönbség?
Dowd, nem tudom jól, hogy a lágyon általában az idősebb pasikkal szeretnek összejönni? Mivel a velük egykorú srácok még valószínűleg nem tartanak azon az érzelmi fejlettségi szinten, mint a lányok.
Meg régebben is, általában idősebb srácokkal kezdtek...
Szerintem amúgy nem sok a 3 év, jövőre 18-15 lesz a felállás.. :)
A lányok mindig is egy kicsit idősebbeket kedvelik, ez nem új :) Szeretik ha 1-2-3-5 évvel idősebb a fiú.
Ettől még a 14 éves, és a 17 éves között elég nagy tud lenni a különbség elsősorban mentális fejlettség szintjén. (persze vannak kivételek) :)
Egy 14 évesnél látványosan értelmesebb egy 17 éves. Vagy nem? :)
14 évesek közt is óriási különbség van! Van aki, ez a mai tömeg szveg gyerek, aki minden héten másik kapcsolatban van kb, és csak a pia,cigi érdekli...
De én szólok az értelmesebb rétegből is, mert vannak kivételek! :) Mindenki mondja, és pszichológus is megállapította, hogy van aki 18 évesen nem úőgy gondolkodik, mint én... És ha valaki elég érett ehhez, akkor nem a kor fog számítani...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!