Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl reagáltam, vagy szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl reagáltam, vagy szerintetek jogos volt? Nálatok mi a megengedett?

Figyelt kérdés
A barátomnak van egy régi ismerőse aki nem régiben szült, de miután a barátja elhagyta a csaj "beku*vult"; láttam a beszélgetést közte és barátom között facen. Láttam hogy a csajnak mondta a barátom, hogy cseréljenek számot, bármi segítség kell a csajnak hívja fel nyugodtan. (hogy reális legyen amit írok, ne csak az én oldalamról legyen a dolog feltüntetve a barátom rólam is áradozott a csajnak meg beajánlott hogy ha gondja van én biztos tudok neki segíteni, erről amúgy nem tudtam) na mindegy... egyik nap barátom úgy jött haza a melóból (árufeltöltő volt) hogy találkozott a csajjal az üzletbe az pedig a nyakába ugrott és így happy úgy happy minden... aztán kiakadt a barátom azon hogy nekem ez szarul esett, ekkor össze is vesztünk. Aztán rá pár napra jön át hozzám, és az ablakból hallom, hogy telefonál a kapuba a csajjal...ekkor is összevesztünk. Ugyebár nekem azt mondta, hogy nem tudja hogy honnan van meg a csajnak a barátom száma. (amugy azért hivta, mert látta a boltnál, de nem értem hogy ezért miért kell felhívni....) meg két ünnep között mondta h menjünk már át hozzá, mondom nem akarok, erre ő lebeszélte a csajjal h majd meglátogatja. nem lett belőle semmi, de én persze ki voltam akadva és a barátom meg erre kiabált velem h én miért akadok ki, nincs mire féltékenykedni stb... mit gondoltok??? csak én reagáltam túl?? minden esetre ez a téma le van nálunk zárva de azért kíváncsi vagyok hogy tényleg én vagyok a hülye, vagy jogos volt?
2014. jan. 6. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok: S az ágyban tényleg olyan jó vagy ahogy tippeltem?

Egyébként meg ha nincs meg a bizalom, minek a kapcsolat??

2014. jan. 6. 22:06
 12/12 A kérdező kommentje:

azért mert javítható ez a kapcsolat akkor minek eldobni ? most eldöntöttem hogy nem akarok függni tőle, nem szólok bele a dolgaiba, vissza veszek azt csinál amit akar, és hogy fog e neki hiányozni a régi énem az majd kiderül.

a kérdésre a válasz pedig hogy panasz nem érkezett, de hogy ténylegesen milyen vagyok azt tudja akinek kell tudnia ;)

2014. jan. 6. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!