Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én reagáltam túl? Miért akadt ki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én reagáltam túl? Miért akadt ki?

Figyelt kérdés
A párommal pár napja nem találkoztunk (nemrég óta vagyunk együtt, szex még nem volt), tegnap írtam neki, hogy nem érek rá, mert rengeteget kell tanulnom, le vagyok maradva, és rengeteg a dolgom, fáradt is voltam stb... Ő erre megírta, hogy csak magamra gondolok, mert ő addig otthon döglik egyedül, és örülnöm kellene, hogy van olyan pasi, aki a kedvemért, megborotválkozik, átöltözik és átjön hozzám. Én erre elküldtem a pic.sába, hogy mit képzel magáról.
2013. dec. 13. 12:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
a te reakciód jogos... túl fontos neki saját maga... jó h elküldted pi**ába
2013. dec. 13. 12:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy dúl köztetek a szerelem... Neki is adhatok igazat, meg neked is, mindkét fél problémája megérthetõ.
2013. dec. 13. 12:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érsz rá és nincs időd akkor minek neked kapcsolat?
2013. dec. 13. 12:13
 4/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! az embereknek vannak olyan napjai, mikor nem ér rá mindennel és mindenkivel foglalkozni, látom még sose volt kapcsolatod.
2013. dec. 13. 12:19
 5/12 anonim ***** válasza:
"kedves utolsó! az embereknek vannak olyan napjai, mikor nem ér rá mindennel és mindenkivel foglalkozni, látom még sose volt kapcsolatod." alapján csak a(z elképzelt) párodnak lehet igaza. Beszükülten, csak magadra figyelsz.
2013. dec. 13. 12:27
 6/12 A kérdező kommentje:
bocsi, ha nem akarok megbukni, bocsi, ha mennem kell úszni, mert gerincferdülésem van, mosok, főzök, takarítok, hobbim is van, a családomat bocsi, ha nem sza.rom le! és bocsi, ha egy ilyen napra mindez össze jött. előtte meg non-stop vele voltam! ti vagytok önző pöc.sö.k, már bocs, ha ezeket a dolgokat nem értitek meg.
2013. dec. 13. 12:31
 7/12 Költőnő? ***** válasza:

ilyenkor tán ne üljön otthon, hanem örüljön a külön tölthető szabadidőnek és csináljon saját programot.

nem biztos ha van értelme úgy találkozni, ha az egyik sakál kész van, mert hisztis lehet és egyébként is csak leszédül mellé és úgysem tud ott lenni fejben.

sztem.

de azért vhol vele is egyetértek, próbálj jobban gazdálkodni az időddel, energiáddal, hogy minél több, minőségi együtt töltött, közös időtök legyen.

2013. dec. 13. 12:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Legalább nyelvtan korrepre is elmehettél volna aznap. Egy nem oszt nem szoroz.
2013. dec. 13. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
Mindkettőtök álláspontja érthető. De nem úgy kéne véleményt nyilvánítani, hogy elküldöd a fenébe, hanem "ne haragudj, édesem, de ma tényleg összejött minden, ezt és ezt kell csinálnom, stb." és tényleg értékelheted, hogy a kedvedért foglalkozik magával és veled akar lenni. Én a helyedben azt tettem volna, hogy "bocsi, holnap ígérem találkozunk" vagy áthívod, megkéred, hogy segítsen be, akkor jut rá is egy kis idő, és mégis, addig is együtt vagytok (a házimunkát lehet, hogy nem tudja olyan jól megcsinálni, mint te, de nézd a jó oldalát, segít neked, és a munka is meglesz valahogy). És nyugi.
2013. dec. 13. 12:47
 10/12 anonim ***** válasza:
nemtudom, engem nem zavarna és megérteném. te bajod, hogy egy hülyével vagy, nem az övé.
2013. dec. 13. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!