Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Újra visszalehet szerezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra visszalehet szerezni egy lányt?

Figyelt kérdés
Még régebben én szakítottam egy lánnyal mert nemtudtam hogy mitérzek már majd újra összejöttünk megint szakítottam vele utána elégjól elvoltunk míg nemszakított egy hónapja velem... Akármit csinálok nemakarja újra megpróbálni. Már tudom mit érezhetett mikor énszakítottam vele. Egyszerűen a legutolsó szakításomnál rádöbbentem hogy nekem nemkell más,nembírom ki nélküle nekem csak Ő kell.Lányok ti ilyen helyzetben adnátok mégegy esélyt? Megcsalásról vagy ilyenről szó sincs. Igaz néha elég bunkón viselkedtem stb.... de ha kapnék mégegy esélyt teljesen megváltoztam a szakítás óta soha nemlennék vele bunkó,és minél többet akarnék vele lenni nemérdekelne más amit mond mindig megtenném neki stb....Próbálkozzak még vajon? Szakítás óta nembeszéltünk csak msn-en és Ő annyira nemakarja újrakezdeni amit olyan nehéz elhinni ennyi idő után hogy Ő csak ilyen könnyen túltette magát az egészen.... Lehet beszélnem kéne vele élőben inkább?
2009. nov. 29. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Oké, hogy vissza akarod szerezni, de most adj neki időt. A lányok és a nők igen nagy része nem szereti, hogy ha egy pasi nyomulós.Sokkal vonzóbb az, ha a pasi egy kicsit távolság tartóbb, de mértékkel. Az én hapsimmal mikor megismerkedtünk, akkor nekem egyből megtetszett, de nem igazán foglalkozott velem és ez nekem imponált, mert azt éreztem, hogy meg kell szereznem. Így is lett. Ne mutasd a lány felé, hogy nagyon érdeklődsz.Légy türelmes. Sőt vannak még lányok. Az idő segít és most indulj más felé és ismerkedj.
2009. nov. 29. 22:34
 2/7 A kérdező kommentje:
De nembírom már nélküle nembírok ki még több időt várni.... legalább lenne az a tudat hogy még lehet valami...Hameg összejönne mással akkor végképp nembírnám ki akkor tuti csinálnék valamit magammal
2009. nov. 29. 22:38
 3/7 anonim válasza:
most azonnal indulj el és mond meg neki mti akarsz vele han em akkor kés az erekbe/nyakba
2009. nov. 29. 23:59
 4/7 A kérdező kommentje:
De most tényleg mitcsináljak? Énmár nembírom ki nélküle nemakarok nélküle élni annyira hiányzik nemérdekel semmi csak Ő nembírom elfelejteni nekem csakis Ő kell már tényleg azlesz hogy ennyi volt eddig éltem nemakarok tovább élni nélküle
2009. nov. 30. 00:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Túl sok időd van.
2009. nov. 30. 00:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem ,hogy minek kérsz tanácsot mikor már úgy is eldöntötted mit akarsz. Ha hiszed, ha nem, még van nála jobb is , csak te nem akarod észre venni.Lehet, hogy valahol ott vár rád valaki más, akivel sokkal boldogabb leszel, de ha szenvedni akarsz, akkor meg is érdemled.
2009. nov. 30. 08:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Biztos hogy van jobbis de mivan ha nekem nemkell jobb? Nekem Ő tökéletes és semmit nemakarok csak hogy újra együttlegyünk
2009. nov. 30. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!