Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy változtassam meg az érzéseimet?
Párommal 7 éve vagyunk együtt, viszont az utóbbi 1,5 évben teljesen elhidegültünk egymástól. Úgy érzem, felemésztettek a hétköznapok minket és szép lassan egymást is felőröljük..Már a kezdetekben is tudtuk hogy teljesen máshogy képzeljük el a jövőnket, de eddig valamiért nem foglalkoztunk vele. Most viszont Karácsonykor már annyira nem bírtam ezt a nyomást magamban, hogy ki kellett adnom. Elmondtam neki, hogy bennem elmúltak a dolgok és abban sem vagyok biztos hogy együtt kellene maradnunk a továbbiakban. Ő teljesen másként élte meg ezt a másfél évet, mert úgy gondolta minden rendben van, ami talán az én hibám is, mert nem sűrűn beszélek az érzéseimről és elfojtottam őket és próbáltam magamban megoldani a problémákat. Eddig bírtam..először egész jól fogadta a dolgokat, aztán teljesen kétségbeesett, mert ő még mindig ugyanúgy szeret és azt szeretné ha megpróbálnánk helyrehozni. Rá is bólintottam, de elmondtam neki hogy nem ígérhetek semmi biztosat..Most ezek után még rosszabbul érzem magam, mert látom hogy ő tényleg próbálkozik, de már egyszerűen felbosszant hogy még mindig nem érzek semmit. Olyan mintha egy nagy lyuk tátongana a mellkasomban, szabályosan üresnek érzem magam..Amikor magamban elképzelem hogy helyrehozzuk a dolgokat, tényleg arra gondolok hogy még menthető a dolog, de a gyakorlatban nagyon nehezen megy amióta kimontam amit érzek.. Mit gondoltok, van még esély rá hogy változzon ez a dolog? Ti voltatok már hasonló cipőben? Egyszerűen én sem akarok az ablakon kidobni 7 évet, és a közös életünket..
Köszönöm ha elolvastátok!
ha Benned már ennyire menthetetlen, akkor inkább most okozz neki egy nagyobb fájdalmat, mint még húzni az idejét...
Eleinte nagyon szar lesz neki és biztos, h Neked is, de idővel csak megtaláljátok azt az embert, akivel boldogok tudtok lenni.
Ha nincs időközben odafigyelve a kapcsolatra, akkor az a bizonyos 7 év sajnos ezt tudja hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!