Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért töröl egy volt barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért töröl egy volt barátnő Facebookról pár évvel szakítás után!? Mi ebben a logika? Hisz ismer, plusz nem is zaklattuk és zaklatjuk egymást azóta sem!

Figyelt kérdés
2 és fél hete szakítottunk mondjuk annyira komoly kapcsolat nem volt (4hónap) és akkor azonnal törölt majd. Neki kapcsolata van már, én meg Facebook-on tök egyszerű életmódot folytatok (egy két fasza profil kép és poszt, linkelés stb. tehát semmi hülye idegesítő marhaság mint a többség!). Erre minap azon kapom Magam, hogy törölt! Eddig miért volt jó a ismert? ezek után vajon nem fog ismerni? Igazság szerint nem zavar, eddig se szóltam hozzá maximum 1-2x rá irtam hogy hogy van pár szót váltottunk ennyi...csak ezt a fajta női logikátlanságot nem értem!

2014. jan. 6. 11:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én is töröltem facebookról a volt pasimat,aminek több oka volt.

1.könnyebb legyen a felejtés,ne legyen folyton szem előtt,nem akartam infókat látni róla,hiszen már nincs közünk egymáshoz

2.nem akartam,hogy rólam bármit is megtudjon vagy lásson,és mivel nem ismerősöm,így nagyon kevés infót lát

Amúgy is miért törődsz vele?

2014. jan. 9. 13:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Engem az expasim letiltott, de nem tudom minek, amikor én egyszer sem írtam rá, plusz még profilképem sincs :D Mondjuk az a srác egy idióta, szóval mindegy is.
2014. jan. 16. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!