Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szakítani fog velem a barátnőm?
Figyelt kérdés
Minden happy volt már 2 éve járunk folyamatosan, azonban előző Hétfőn meg gyanúsítottam azzal, hogy nem orvosnál volt hanem valahol máshol.Ez rosszul esett neki, de én bocsánatot kértem és elmondtam neki hogy ez csak a stressz miatt van (amúgy tényleg) és szemet hunytunk felette. Aztán aminap szerveztem neki meglepetést, tortával, mindennel. Találka előtt egy órával lemondta mert egy régi fiú ismerősével találkozott 8 órakor. Mondta hogy maximum 1,5 óra múlva jön, de majdnem 2 óra 15 perc után kellett rácsörögnöm, és megint előjött a gyanúm (szerintem ez ebben a szituációban teljesen normális volt) mert neki is elmondtam hogy érdekes módon nálam sohasem marad ilyen későig, mindig a munkára fogta hogy hamarabb elment, a fiúnál meg lazán elcseverészett negyed 11-ig. Most ott tartunk, hogy nem tudja mit akar, mert szerinte az hogy nem bízok benne végleg elrontja az egészet... Holnapig gondolkodik tehát hogy mi legyen... Szerintetek tényleg megcsalt, vagy szeretett egyáltalán? vagy csak én vagyok naív, hogy azt gondolom hogy fordított helyzetben én nem vettem volna magamra a gyanusítgatást? (jó persze zokon esett volna de ha tudom hogy nincs alapja nem érdekelne mert szeretem). vagy ez csak egyszerűen kapóra jött neki és holnap indokként fogja felhasználni? :(2013. dec. 19. 00:06
1/19 A kérdező kommentje:
És szerintetek ez esetben mit csináljak? Könyörögjek neki, vagy legalábbis írjak még neki valami kis levelet érzésből, vagy ne "égessem" magam ilyennel ?(
2013. dec. 19. 00:08
2/19 anonim válasza:
Majd holnap kiderül. Mivel pesszimista vagyok szerintem megcsalt.
3/19 Moszuke válasza:
szóval azt akarod nekem bemesélni, hogy 2x(!!!) féltékeny voltál és elakar hagyni a párod mert nem bírja tovább?
most vagy én vagyok hülye, vagy ez csak 1 szuper gagyi kifogás..
4/19 anonim válasza:
En realistakent ugy gondolom hogy mar nem szeret, es teged akar rossznak beallitani. Persze nem ismerem a szemelyiseget, demivel no vagyok, ismerem a "fajtamat". Szerintem is szakitani fog. Nem vahy naiv, jogosan akadtal ki, bar az elso vadolasod az hulyeseg volt.
5/19 anonim válasza:
Valami nem egyenes itt. Csak okosan! Ha ez a dolog folytatódna, rakd lapátra.
6/19 A kérdező kommentje:
Annyira nem tudom mi legyen... valaki azt írta nemrég nekem hogy ő ugyanígy megsértődne... de ennyire? :( Hogy lényegében eldobja azt akit annyira szeretett addig?
2013. dec. 19. 00:19
7/19 anonim válasza:
a csajod akarja előidézni a szakítást, ezzel szánalmas mondvacsinált kamuindokkal.
én a helyedben feltennék mindent 1 lapra.
hogy MIÉRT?
1: biztos vagyok benne h kifog dobni rövid időn belül, és ha megteszi akkor te összetörsz és bömbölni fogsz.
2: ha szeret akkor vélhetően sírni fog v depis lesz mikor dobod, ha viszont közönnyel fogadja akkor nem is szeretett, de a méltóságod megőrizted.
utóbbival kisebbet sérülsz,koppansz.
gondold át fiam.
8/19 anonim válasza:
Szerintem megcsal téged, javaslom, hogy hagyd el te a lányt és figyeld meg a reakcióit, ha tényleg szeret visszafogja könyörögni magát hozzád, ha meg nem, akkor te legalább végre megtudtad, hogy mekkora ribizli volt az nőd.
10/19 A kérdező kommentje:
És ha szakít és én nem fogok megtörni (max belül amit azért nehéz meglátni kívülről) akkor ha látja hogy nem törtem össze szerintetek mit reagálna? Bosszantaná vagy rosszul érezné magát, netán örülne neki? Mert hallottam már olyat hogy valakit bosszantott hogy a másik meg tud lenni nélküle.
2013. dec. 19. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!