Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szakítani fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szakítani fog velem a barátnőm?

Figyelt kérdés
Minden happy volt már 2 éve járunk folyamatosan, azonban előző Hétfőn meg gyanúsítottam azzal, hogy nem orvosnál volt hanem valahol máshol.Ez rosszul esett neki, de én bocsánatot kértem és elmondtam neki hogy ez csak a stressz miatt van (amúgy tényleg) és szemet hunytunk felette. Aztán aminap szerveztem neki meglepetést, tortával, mindennel. Találka előtt egy órával lemondta mert egy régi fiú ismerősével találkozott 8 órakor. Mondta hogy maximum 1,5 óra múlva jön, de majdnem 2 óra 15 perc után kellett rácsörögnöm, és megint előjött a gyanúm (szerintem ez ebben a szituációban teljesen normális volt) mert neki is elmondtam hogy érdekes módon nálam sohasem marad ilyen későig, mindig a munkára fogta hogy hamarabb elment, a fiúnál meg lazán elcseverészett negyed 11-ig. Most ott tartunk, hogy nem tudja mit akar, mert szerinte az hogy nem bízok benne végleg elrontja az egészet... Holnapig gondolkodik tehát hogy mi legyen... Szerintetek tényleg megcsalt, vagy szeretett egyáltalán? vagy csak én vagyok naív, hogy azt gondolom hogy fordított helyzetben én nem vettem volna magamra a gyanusítgatást? (jó persze zokon esett volna de ha tudom hogy nincs alapja nem érdekelne mert szeretem). vagy ez csak egyszerűen kapóra jött neki és holnap indokként fogja felhasználni? :(

2013. dec. 19. 00:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
leszarná
2013. dec. 19. 02:20
 12/19 anonim ***** válasza:
63%

Bazz, a te nagyságos kegyelmeddel elengedted egész másfél órára, neki meg volt képe háromnegyed órával is tovább maradni?! Hát ez tényleg borzasztó, máskor se hagyd, hogy az engedélyezettnél tovább is jól merje magát érezni nélküled!

A válasz: igen, el fog hagyni, és igaza is lesz.

2013. dec. 19. 03:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Nem erről van itt szó. Máskor is mindig megbíztam benne, de az ért hidd el érzi az ember tudat alatt ha már nincs rendben valami. Ez az érzés, plusz ez a szituáció persze hogy féltékennyé tett. Ki nem lenne féltékeny ilyen esetben? Aggódtam is ráadásul érte hogy mi lehet, miért nem ért még haza mert azért a környékünk nem a közbiztonságról híres éjszaka.
2013. dec. 19. 07:43
 14/19 kendrazoltan ***** válasza:
Hát, papuskám, sajnos azt kell mondjam, hogy ez részéről maximum egy nagyon olcsó és gyenge kifogás...szerintem ellaposodottnak érzi a kapcsolatotokat és most fogást talált rajtad ahhoz, hogy ne csak úgy őszintén kelljen kimondania ezt neked, hanem rád hivatkozhasson...természetesen az, hogy 3/4 órával tovább maradt, még nem azt jelenti, hogy megcsalt. Az ember olyan fajta, hogy szeretne megfelelni mások elvárásának és ha a tied az, hogy siessen, akkor mond egy olyan időpontot, amit meg tudsz emészteni, viszont nem reális...ez a baj ezzel, ha ilyen nyomást helyezel rá, akkor egyre többet és többet fogsz csalódni benne ilyen téren, mert olyanokat fog neked mondani, amit hallani szeretnél, viszont az ilyet SOHA nem lehet tartani, mert az ő jóérzése nem találkozik a te elvárásoddal...ezzel simán és gyorsan meg lehet ölni egy kapcsolatot, csakúgy, mint a féltékenykedéssel...a mostani helyzeted nem túl fényes, ha már gondolkodnia kell, az elég nagy baj...idő kérdése az, mikor mentek szét. Ezt viselheted tisztességgel férfiként, vagy siránkozhatsz és könyöröghetsz neki, amivel semmit nem érsz el, viszont szánalmat keltesz...amennyiben úgy érzed, hogy nem lesz folytatás, akkor akár te is mondhatod neki, hogy szerinted jobb ötlet lenne külön folytatni, hivatkozva arra, hogy ha valakinek egy kapcsolatban gondolkodnia kell, az régen rossz...nem akarok hülye tanácsot adni, ezért is mondom, hogy ha úgy érzed...
2013. dec. 19. 09:13
 15/19 anonim ***** válasza:

Eléggé kifogásgyanús.. Szerintem szakítani fog.

Bár őszintén szólva én is kiakadnék már egy gyanúsítgatás után is.. Nem tolerálom a féltékenységet minimális szinten sem, nálam abszolút válóok, ha nem kalok 100% bizalmat (természetesen a másik fél is megkapja).

2013. dec. 19. 11:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Elnézést, a 'kalok' az 'kapok' akart lenni.

Előző voltam.

2013. dec. 19. 11:14
 17/19 anonim válasza:
Jogos a féltékenységed, hiszen mégis csak a te barátnőd. Egyébként szemétség volt, hogy nem szólt neked időben a találka végett, minimum megkérdezhetett volna téged, hogy nem zavar-e ha találkozik egy "régi fiúismerősével". Viszont te pedig ott hibáztál, hogy nem bíztál meg benne eléggé. Sokunk esik bele ebbe a hibába... Tudod, személyes tapasztalatból mondom, hogy a bizalmatlanság és a "nem tudom mit akarok" vezetnek a szünethez(amit elítélek, mert vagy szeretünk valakit, és mellette akarunk maradni, elfogadjuk őt, elfogadjuk a hibáival együtt, vagy ha már kiábrándultunk egymásból, ugyan már, ne húzzuk az időt, annál rosszabb a csalfa remény, nemde?), utána pedig a szakításhoz... Üljetek le, nem kell görcsölni, és beszéljétek meg nyíltan a felvetődő kérdéseket, melyekre választ szeretnétek kapni a másiktól. Minden rendben lesz! Bízz benne! :)
2013. dec. 19. 17:13
 18/19 anonim válasza:
semmi kép ne törj össze! Ha tényleg megcsal nem érdemli meg hogy rá gondolj!És ha nem szakt veled és továbra is ilyen lesz akk te szakíts vele. NE HAGYD, HOGY SZÓRAKOZZON VELED!
2013. dec. 19. 21:44
 19/19 A kérdező kommentje:
Hátvégül kidobott... És tényleg ezzel az indokkal hogy nem bíztam meg benne. Tőle is megkérdeztem pedig, hogy ugye nem gondolja komolyan ő sem hogy ez volt az én nagy bűnöm hogy annyira szerettem hogy féltékenykedtem a kapcsolatunk során ELŐSZÖR... Itt is mondták páran, meg minden ismerősöm azt mondta hogy ezért normális ember nem szakít és tuti volt más is a háttérben. Szerintem lazán rátapintottam a lényegre és tényleg alakulóban volt neki valami és az volt a vesztem hogy rákérdeztem...
2013. dec. 20. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!