Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te letiltottad az exed a facebookról?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért tetted?2014. jan. 5. 18:39
1/25 anonim válasza:
nem..de rohadt közel járok, mert még mindig szeretem
2/25 anonim válasza:
Igen, mert folyamatosan megcsalt és kihasznált érzelmileg és financiálisan is.
3/25 anonim válasza:
Nem. Mi ugyanis felnőttek vagyunk, és felnőttek módjára tudtunk véget vetni egy korszaknak. Nem egymást ócsárolva. Nincs miért letiltanunk egymást.
4/25 anonim válasza:
Nem, de ő letörölt, mondván neki fáj látni a dolgaimat. Bár nem tiltott le, csak letörölt.
5/25 anonim válasza:
Nekem is azt kene. De nagyon szeretem nem tiltanam le az asszonyt jo legalabb meg rejszolni a kepeire :(
6/25 anonim válasza:
igen,mert kihasznált ahogy lehet és még mindig csinálná.de csak egyet tiltottam,a többit nem.
7/25 anonim válasza:
le de csak mert nem akartam látni, pl ha a fb. ismerősöket ajánlott... egyszerűen nem akartam látni mert nehéz volt elfelejteni és ennyi
8/25 anonim válasza:
Igen, mivel én még szerettem, na jó most sem utálom és azt hittem, hogy ő is és a szakításunk igazából nem volt túl egyértelmű, de ez már mindegy...Kirakta, hogy kapcsolatban, nekem meg az volt az első, amit megláttam...Sírtam egy órát, aztán letöröltem mindenhonnan. Ki is akadt rajta. 17L
9/25 anonim válasza:
nem, van akivel nagy ritkán még beszélek is pár szót. soha nem váltam el haraggal senkitöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!