Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk. örülnétek ha karácsonyra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk. örülnétek ha karácsonyra a bnőtöktől ilyet kapnátok?

Figyelt kérdés
mivel még csak 1 hónapja vagyunk együtt ,egy pohárra gondoltam amin az én képem lenne.örülnétek neki ?vagy nem?ha nem,akk minek örülnétek?
2009. nov. 29. 19:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább valami drágább italt, eliszogattok, és az szerintem meghitt is, meg ajándék is :)
2009. nov. 29. 20:29
 12/19 A kérdező kommentje:
köszönöm h válaszoltatok.
2009. nov. 29. 20:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kicsit fura ajándék,de nem ismerem a barátod, lehet hogy ő örülne neki. Bár ha jobban belegondolok, nekem szinte tökmindegy lenne mit kapnék, már az is jól esne, hogy gondoltak rám :)

Lány vagyok, szóval lehet hogy még érdekesebbek az ötleteim mint neked, de ha nem a bulizós piálós fajtákból indulok ki, akkor lehet hogy sütnék neki valamilyen sütit, vagy vennék neki egy könyvet :)

Esetleg ha neked nem túl gyors, mit szólnál hozzá, ha egy kicsit tovább lépnétek szexuális téren? Persze nem hármasra és ilyesmikre gondolok (mint az előttem szólók...), hanem pl: ha eddig csak csók volt, már engedhetnéd elkalandozni a kezét... szóval egy "szinttel feljebb" lépnétek.

Bármit is választasz neki , remélem örülni fog a barátod :)

L/17

2009. nov. 29. 20:34
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi h válaszoltál:)
2009. nov. 29. 20:38
 15/19 anonim ***** válasza:

en orulnek neki es batran is hasznalnam mindenki elott

nem azt kell nezni h minel dragabb ajandekot vegynuk egymasnak karacsonyra tobb 1000 ezer forintokat koltsunk el egy delutanra mert nem eri meg inkabb egy pohar fenykeppel ami szivbol kapok vagy egy 15000 forintos ajandek amiutan kellett gurcolni h vegye meg

itt a valaszolok kozul mindenki az ajandekot nezi nem azt h hogy kapja es mi a fontos a karacsonyba

kedves kerdezo ha nem tetszik akkor vagd a fejebe

2009. nov. 29. 22:14
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyan lány vagyok, de azért gondoltam válaszolok. A fényképes bögre szerintem is túl nyálas, és még korai is lenne.

Én a helyedben vennék neki egy szép sálat vagy kesztyűt aminek hasznát is veheti tényleg a későbbiekben. Vagy mi lenne, ha elutaznátok két napra valahova!? Esetleg készíthetnél valamit saját kezüleg is.

L/18

2009. nov. 29. 23:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Én egy barátnőnek örülnék a legjobban:)

19f

2009. nov. 30. 00:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Ha vagány vagy megveszed neki! De ha csak az önimádatod miatt tennéd, akkor kukába kerülhet. Viszont ha rajong érted, akkor boldoggá teszed! Ha viszont közös képetek van rajta, akkor az összetartozást jelképezheti. Hm?
2009. nov. 30. 12:42
 19/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2009. nov. 30. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!