Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt hagynátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Ha lehetőségetek lenne külföldre menni, valami nagyon híres városba pl.: New York vagy Los Angeles vagy hasonlók, de a párotokat nem vihetnétek el, ti kimennétek? Úgy értem nem pár hónapra,hanem mondjuk úgy, odaköltözni.Távkapcsolatban maradnátok, vagy feladnátok az egészet?2009. nov. 29. 18:47
11/15 anonim válasza:
kíváncsi lennék a barátod mit szólna ahhoz, ha elé állnál azzal, hogy kimész, de pl havonta 1 hetet itthon vagy
és te megbíznál benne?
vagy nem is érdekel, ha vége lesz ez miatt?
12/15 anonim válasza:
Ez attól is függ milyen szintjén tartunk a párkapcsolatnak, mennyire komoly a dolog. Ha komoly és már egy ideje közös jövőt tervezünk akkor nem hagyok itt csapot-papot. Ha nem tudunk közösen menni, akkor más célt tűzök ki magam elé, amit közösen tudunk megvalósítani. Én már átéltem egyet s mást az életben és azt biztosan tudom hogy semmilyen élmény nem lehet elég szép és elég izgalmas ha nem tudod megosztani azzal akit szeretsz.
13/15 A kérdező kommentje:
1.Nem jönnék haza..talán évek múlva.
2.Tett olyan dolgot már, amiért nem tudom őt annyira szeretni,én imádom őt, de olyan fájdalmat okozott eddig nekem,szóval teljesen nem is bízom meg benne,ha lenne egy ilyen ajánlat gondolkodás nélkül kimennék.Nem okozott nekem ő olyan örömöket az életben.Hogy miért vagyok vele?Mert elrabolta a szívem.... ;'(
2009. dec. 2. 18:05
14/15 anonim válasza:
Én biztos h nem mennék, olyan meg nincs h nem jöhetne velem....mért ne jöhetne??? ha szeret ugyis menne!!! Velem tuti kijönne!
15/15 anonim válasza:
Mennék. A kapcsolatok jonnek mennej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!