Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otthon hagynátok a párotokat 3 hétre 2 éves kapcsolat után, hogyha egy olyan ajánlatot kapnátok, hogy teljesen ingyen 3 hétre kimehettek külföldre?
Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 21:41
1/17 anonim válasza:
nanáááá,2 napos kapcsolat után is otthagynám, 3 hétre ingyé nyaralni? mennék mint a szél
2/17 anonim válasza:
Nem csak otthon hagynám, már otthon is hagytam párszor ilyesmi miatt! :) Ő abszolút megértő volt, én meg boldog! Nem kell ebből nagy ügyet csinálni, nem vagytok összenőve. Ha igazán szeret, akkor megérti hogy ez neked örömet szerez, és nem hátráltat!
3/17 anonim válasza:
Persze, volt már ilyen. Most az, hogy munka vagy baráti társaság, lényegtelen. Legalább ő is kapott egy kis szabadságot!
4/17 A kérdező kommentje:
nem akarja, hogy elmenjek... nagyon féltékeny.. bezzeg semmi oka nincs rá, mert soha nem csalnám meg de ezt nem lépes felfogni. de lehet, hogy ő 3 hét alatt összeszedne valakit.. nagyon kiakadt amikor megmondtam neki, hogy menni akarok.. :SS
2010. szept. 8. 21:47
5/17 anonim válasza:
Ő is kap egy kis szabit, igaza van az előttem írónak. Ő is kipróbálhatja magát 1-2 másik faszival, és végre nem csak te fogod kefélni. Hagyd csak otthon, de előtte add meg a számát ;)
6/17 A kérdező kommentje:
pasi létére nagyon meglepődnék hogyha pasival kavarnaXD am. 17/L vagyok..:D:D
2010. szept. 8. 21:50
8/17 anonim válasza:
Mármint miért ingyenes? Csak simán üdülni biztos nem mennék egyedül, pedig nem vagyok az a másiknyakánlógó típus.
9/17 A kérdező kommentje:
azért ingyenes, mert cserediáknak mennénk. szval egy családnál laknék 3 hétig...
2010. szept. 8. 21:52
10/17 anonim válasza:
Attól is függ szerintem hogy kivel mész. Nyilván ha olyan társasággal, ami neki nem szimpatikus stb, akkor érhető hogy nem akarja hogy elmenj, de ha ilyenről szó sincs, én sz*rnék a véleményére! Most komolyan... 17 éves vagy, kapsz egy ilyen lehetőséget mire vársz? Hidd el nekem iszonyatosan bánni fogod 1-2 év múlva ha nem élsz vele! Ha igazán szeret kibírja ezt a pár hetet, ha nem akkor meg nem is érdemelte volna meg, hogy miatta maradj itthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!