Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a francért nem féltékeny a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a francért nem féltékeny a pasim?!

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást, de tényleg, 1 éve járunk. Ha külön bulizunk és rámhajt pár pasi (volt mikor elég rendesen le is tapiztak) ês ezt elmondom neki, abszolút êrdeklődő, dejó, meséljek hogy volt.. Vagy ha mondtam neki, hogy leszólítottak az utcán, annak is kb örült, hogy ez milyen menő.. Szóval olyan helyzetekben, ahol más pasijaim már tök féltékenyek voltak , nála semmi, sőt, úgy tesz mintha ez jó dolog lenne. EZ NORMÁLIS? Nem akarom direkt féltékennyé tenni, de próbálgatom mi az a helyzet, ahol végre féltékenyen reagálna. Mit gondoltok, ez mégis miért van?? 18ak vagyunk mindketten

2014. jan. 5. 12:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
maga a tény, hogy nem féltékeny nem zavar, hanem az ok, hogy mi lehet mögötte
2014. jan. 5. 12:33
 12/26 anonim ***** válasza:

Vagy csak ún. "cuckold" fétise van ami azt jelenti, hogy valakit szexuálisan felizgat a tudat, hogy a barátnője/felesége mással van vagy más pasikkal kerül intim helyzetbe.

Esetleg ő is hasonlókat csinál amikor ő bulizik.

2014. jan. 5. 12:34
 13/26 anonim ***** válasza:
Vagy szimplán bízik benned annyira,hogy nem csalod meg.
2014. jan. 5. 12:36
 14/26 A kérdező kommentje:
a cuckoldra valahogyan finoman nem lenne érdemes rákérdezni?
2014. jan. 5. 12:37
 15/26 anonim ***** válasza:
Én beverném a képét a tagnap akiről megtudom hogy letaperolja a bnőm. A te pasid szerintem azért nem féltékeny mert ő is akciózik bulikban és így kvittek vagytok.
2014. jan. 5. 12:38
 16/26 anonim ***** válasza:
Más csaj a bal mellét oda adná egy pasiért, aki teljesen meg tud benne bízni...
2014. jan. 5. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
ahogy már írták lehet, hogy cuckold, de valószínűbb, hogy szimplán tudja, hogy nyeregben van. ezalatt értem, hogy megbízik benned, mert tudja, hogy szereted és nem fogod megcsalni, szóval nyugodt.
2014. jan. 5. 12:40
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Lányok ezt nem hiszem el. A bizalom egy dolog de én két lábbal hajítanálak el titeket ha hagynátok letaperni magatokat valaki másnak.
2014. jan. 5. 12:40
 19/26 anonim ***** válasza:

Az én barátom is hasonló... Úgy gondolja, jót tesz az egómnak, ha valaki flörtölget velem, és társaik.

Engem ez rettenetesen zavart, pont azért, amit te is mondasz, hogy akkor most mi, nem is szeret, nem is érdeklem, vagy ő is ezt csinálja mással, és azért "engedi meg" nekem?

Aztán egyszer mondtam, hogy egy haverom megfogta a mellem poénból (hosszú sztori, de a lényeg, hogy meglepetésként ért a dolog engem is, és nem tartott tovább 2 másodpercnél, igazán rá se markolt, csak tenyérrel megérintette. Megjegyzem, a havernak menyasszonya van már, szóval tényleg nyugis a dolog). Mert minden ilyesmit elmondtam, hátha féltékeny lesz. Na, akkor nagyon kiakadt, és azóta megnyugodtam, hogy igazából tényleg csak megbízik bennem, tényleg örül annak, ha nőnek tudom érezni magam,akár nélküle is, de azért nem szereti, ha az "ő tulajdonát"- azaz mell, fenék, társaik valaki más megérinti.

Az viszont tényleg érdekes, hogy ha az orra előtt taperolnak le téged, az nem zavarja. Arra nem tudok magyarázatot.

2014. jan. 5. 12:44
 20/26 A kérdező kommentje:
18as, akaratom ellenére történt, löktem is el magamtól a pasit azonnal. nem csalnám meg
2014. jan. 5. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!