Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a francért nem féltékeny a pasim?!
Vagy csak ún. "cuckold" fétise van ami azt jelenti, hogy valakit szexuálisan felizgat a tudat, hogy a barátnője/felesége mással van vagy más pasikkal kerül intim helyzetbe.
Esetleg ő is hasonlókat csinál amikor ő bulizik.
Az én barátom is hasonló... Úgy gondolja, jót tesz az egómnak, ha valaki flörtölget velem, és társaik.
Engem ez rettenetesen zavart, pont azért, amit te is mondasz, hogy akkor most mi, nem is szeret, nem is érdeklem, vagy ő is ezt csinálja mással, és azért "engedi meg" nekem?
Aztán egyszer mondtam, hogy egy haverom megfogta a mellem poénból (hosszú sztori, de a lényeg, hogy meglepetésként ért a dolog engem is, és nem tartott tovább 2 másodpercnél, igazán rá se markolt, csak tenyérrel megérintette. Megjegyzem, a havernak menyasszonya van már, szóval tényleg nyugis a dolog). Mert minden ilyesmit elmondtam, hátha féltékeny lesz. Na, akkor nagyon kiakadt, és azóta megnyugodtam, hogy igazából tényleg csak megbízik bennem, tényleg örül annak, ha nőnek tudom érezni magam,akár nélküle is, de azért nem szereti, ha az "ő tulajdonát"- azaz mell, fenék, társaik valaki más megérinti.
Az viszont tényleg érdekes, hogy ha az orra előtt taperolnak le téged, az nem zavarja. Arra nem tudok magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!