Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha ezt csinálja a barátom, vagy én vagyok túl féltékeny?
Pont ma, hogy 9 hónapja együtt vagyok a barátommal, és nagyon jól megvagyunk, az igaz, hogy néha veszekszünk is, de ez mindenkinél így van. A probléma szerintem ott van, hogy van neki egy haveri társaság akikhez szinte minden nap kimegy.. Ebbe a bandába pár hónapja becsöppentek lányok is, és az egyik lányhoz nagyon gyakran szoktak menni ezzel a társasággal. Amikor kicsit kezdtem besokallni ezzel, hogy állandóan ott van a haverjaival a csajnál, akkor elkezdtem féltékenykedni és ő azt mondta, hogy csak én kellek neki, stb.
Pár napja viszont kiderült, hogy küldött egy puszi smileyit neki facebookon és puszit is adott a csajnak, mert vett neki innivalót. Nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, ezért megkérdezlek titeket, hogy ti a helyembe mire gondolnátok ilyenkor? Egyébként meg kimutatja hogy nagyon szeret. Szóval nem tudom, hogy mire volt ez jó neki. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!