Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek para kimenni Németországba egy pasihoz 3-4 napra, akit még csak kétszer láttam életemben?

Figyelt kérdés
A helyzet: szilveszterkor megismertem egy német srácot, aki csak pár napra jött ide egy barátjához. Teljesen véletlenül egy házibuliban töltöttük a szilvesztert és megtetszettem neki. Elhívott randizni, de én nem értem rá az alatt az idő alatt, ameddig ő tervezett maradni. Majd megkérdezte, hogy ha megoldja, hogy még egy napot maradhasson itt, akkor elmegyek-e vele randizni. Végül elmentem a +1. napon vele randizni és igazán jól sikerült. Végül hazakísért, megcsókolt, de több nem történt. Majd ma egy barátom említette, hogy megy Németországba és pont útba esik neki a város, ahol a fent említett srác lakik és mivel a randin mondta, hogy szívesen látna, mondtam neki, hogy véletlenül akadt egy fuvarom No-ba. Aztán lezsíroztuk és jövő héten megyek is hozzá pár napra. Szerintetek ez gáz? Mármint nyilván nála fogok lakni, nyilván majd szexelni is akar... De mi van, ha pl. rádöbbenünk, hogy nem is jó együtt? És még egy kérdés: ha esetleg minden jól alakul most, szerintetek reális egy távkapcsolat? (én 23 éves vagyok és egyetemista, ő 27 és phd hallgató) A randin többször említette, hogy az egyetem után Németországba kéne mennem, mert jobban keresnék, meg ott kéne férjhez mennem. De én nem tudom, hogy ez most mennyire komoly a részéről... Vagy esetleg ez csak a mézesmadzag, hogy könnyebben megkapjon. Mit gondoltok erről az egészről?

2014. jan. 5. 01:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

De pénzed van a benzinbe adni a haverodnak és kint tartózkodni?

Szóval ha van valami taxival elmenni egy hotelbe vagy hazajönni önállóan?

Mikor kell választ adnod h mész e?

Mész amúgy?

:D

2014. jan. 5. 22:13
 12/16 A kérdező kommentje:
Persze, van pénzem, ha gáz van. De amúgy ma beszéltem a sráccal és monda, hogy van pótágya, ha esetleg nem akarok vele aludni... Meg hogy 4-en laknak a lakásban (2 fiú, 2 lány) és hogy igazán nem kell aggódnom. :)
2014. jan. 6. 00:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Én szerintem könnyűvérű a kérdező, de legalább lesz egy tartalmas kirándulása :)
2014. jan. 6. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
naív lehetsz :D méghozzá éretlen is.
2014. jan. 7. 19:59
 15/16 anonim ***** válasza:

Ajj, de szigorúak vagytok, basszus!

Megismerkedett egy sráccal, aki történetesen külföldön él. Maradt még miatta egy napot, akkor sem erőszakolta meg! Hogy találkozhatnának máshogy, mint ha valaki utazik valakihez? Most a lánynak lenne lehetősége, el is vinné valaki. Pótágy is fel lett ajánlva, mások is laknak ott!

Szerintem - ha tényleg tetszik a fiú, és úgy érzed, megbízhatsz benne - akkor menj! De mindenképpen értesíts másokat (szülőket, a kint elő ismerősödet) arról, hogy hol vagy, és jelentkezz be náluk naponta. És erről tájékoztasd a német srácot is! Azt lehet meg...-ni, aki hagyja magát! Ha nem akarod, akkor meg ne menj bele semmibe. Elsülhet rosszul is, persze, kiderülhet, hogy bunkó, hogy nem foglalkozik veled, akkor meg hazajössz, erre tegyél félre pénzt. De az is kiderülhet, hogy jófej pasi, akivel - ha nem is házasság lesz a vége - de azért összejöhet valami. Max barát marad.

2014. jan. 9. 13:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként persze, tudnak róla a szüleim. Anyukám azt mondta, hogy nem örül neki kifejezetten, hogy megyek, de nyilván nem fogja megtiltani és hogy hívjam fel minden nap. Amúgy meg persze, hogy van pénzem hazajönni... egyébként is csak pár napra megyek és így is úgy is haza jönnék... De azt is felajánlotta, hogy kifizeti a vonat jegyemet hazafelé. (mert a fuvarom csak odafelé szólt)
2014. jan. 9. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!