Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távolság para, szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távolság para, szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A barátommal 2 hónapja vagyunk együtt, de így, hogy vége a nyárnak 60 kilométerrel távolabb kerülünk egymástól, mert kollégista vagyok, de hétvégente haza járok. Tudom, hogy bármit megtenne értem, még is bennem van a félelem, hogy rámegy erre a kisebb távolságra is a kapcsolatunk, tartok tőle, hogy egy idő után elhidegülünk egymástól. Tehetek ellene valamit, hogy ez ne így legyen
2013. aug. 29. 00:37
 1/6 Christiano Ronaldo ***** válasza:
A varázsgömböm azt mondja hogy megfogod csalni a párodat. Milyen szomorú :(
2013. aug. 29. 00:38
 2/6 anonim ***** válasza:

ne menj koleszba pl.

de amúgy te ismered és tudod a bizalom a kapcsolat alapja

2013. aug. 29. 00:39
 3/6 A kérdező kommentje:
biztos, hogy nem fogom megcsalni..
2013. aug. 29. 00:40
 4/6 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Biztos hogy megfogod.
2013. aug. 29. 00:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor parázz, ha 1000 km vanköztetek. De ha megbíztok egymásban, akkor ez sem akadály, mint ahogy nálunk sem.
2013. aug. 29. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:

60km az semmi.. :D 1 óra sincs az út..

nem hiszem hogy ez befolyásolná a kapcsolatotokat :)

2013. aug. 29. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!