Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom hogy furcsa amit kérdeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom hogy furcsa amit kérdezek az alvás többet ér nekem a szexnél ezzel csak én vagyok így?

Figyelt kérdés
7 éve élek a párommal 3 gyermekem van tőle.Eleinte sokat voltunk együtt,de mostanába egy héten ha egyszer,de én elvolnák hetekig is nélküle . inkább alszok
2014. jan. 5. 00:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Jo és velem benne vagy?
2014. jan. 5. 00:16
 12/16 A kérdező kommentje:
kösz nem!!!!!!!!!!!!!!! [[midfing]]
2014. jan. 5. 00:18
 13/16 anonim ***** válasza:
tanultál volna inkább. 23 éves semmire nem jó nő? :O
2014. jan. 5. 03:04
 14/16 anonim ***** válasza:
nem kellett volna 17 évesen szülni! ;)
2014. jan. 5. 05:36
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha hetekig el vangy nélküle az nem túl pozitív,

és nem, nem vagyok így vele általánosságban, de néha előfordul, hogy egy jó alvásra a férjemhez bújva, (arra gondolva, hogy reggel kipihenten milyen jó lesz szexelni:)) jobban vágyom, mint az azonnali szexre.és jobban értékelem.

Viszont ilyen helyzetben "lettem már meggyőzve" és az alvás is jobb volt utána, és pihentetőbb, nem is gondolná az ember..

2014. jan. 5. 07:33
 16/16 anonim ***** válasza:
kivagy már égve
2014. jan. 7. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!