Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esélytelen a boldogságra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélytelen a boldogságra? Miért nincs a társkereső oldalakon "aszexuális" opció? Hol vannak az aszexuális férfiak?

Figyelt kérdés
Mostanra bizonyos lettem abban, hogy azért nincs kapcsolatom, mert nem találok olyan férfit, aki elfogadná, hogy abszolút nem érdekel a szex. Nem érzem magam betegnek és el tudnám képzelni, hogy szexmentesen, de boldog kapcsolatban éljek. Csak egyszerűen nem találok partnert. Engem a férfiaknak egy testrésze érdekel csak: az agyuk.
2009. nov. 29. 16:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Hány éves vagy? Én hasonló cipőben járó férfi vagyok. Bár nekem azért könnyebb dolgom van, de max 1 év után eddig minden nő otthagyott, mert nem szexeltünk rendszeresen. Néha-néha nekem azért megjön a kedvem hozzá, de ez 2-3 havonta egyszer ha van. Önkielégíteni se szoktam.
2009. nov. 29. 16:45
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Kezeltesd magad. Anyáám-_-
2009. nov. 29. 16:47
 3/12 A kérdező kommentje:
23 vagyok. Te? Egyébként vállalod a kapcsolataidban vagy hazugságba kényszerülsz emiatt? Érzelmi alapon választasz partnert? Te választasz egyáltalán vagy a nők téged?
2009. nov. 29. 16:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is 23 vagyok. Én már fiatalon se igazán kívántam a szexet, sajnos akkor ez csúnya konfliktushoz is vezetett, mert bár nem voltam egy Adonisz, de azért voltak kapcsolataim. Az egyik osztálytársnőmről azt hittem, hogy vele lehet komoly kapcsolatom szex nélkül is, de amikor 1 év után se kezdeményeztem ő megtette, bele is mentem, de utána megint nem volt kedvem hozzá egy jó ideig és azt hitte, hogy nem elég jó hozzám (pedig imádtam mindennél jobban) és eléggé bekattant, szakított velem és elkezdte terjeszteni, hogy meleg vagyok.

Ehhez hasonló, de azért ennyire nem durva pofonok hatására egy elég elborult megoldáshoz folyamodtam, szándékosan meghíztam, mert úgy gondoltam, hogy egy kövér srácot tuti csak a belső értékek miatt fognak szeretni a lányok és egyik se a szex miatt akar majd viszonyt kezdeni velem, de kicsit túllőttem a célon és így nem is nagyon sikerült ismerkednem, gátlásos is lettem tőle, nem is kezdeményeztem, viszont a szerelemre vágyok, így mostanában épp a visszaalakulásom köti le az időm nagy részét, párom már másfél éve nem volt.

Hazudni nem szoktam, mert egy életre keresek társat (ez megint egy nagy rosszpont a mai világban, a legtöbb ember szemében még a házasság se egy életre szól) és egy életen át hazudni úgyse lehet. Azért az is hazugság lenne, hogy sose kívánom a páromat testileg, ahogy már írtam az elején, de ha ő láthatóan sokkal többször szeretne ágyba bújni, akkor erről beszélek vele és mivel a hölgyek egyáltalán nincsenek hozzászokva az ilyesmihez általában pár hét után szakítás a dolog vége.

És az utolsó kérdésedre a választ részben a válaszom első fele tartalmazza, vonz annyira az ellentétes nem, hogy ne legyen közömbös számomra a párválasztás témája és valamiféle vonzalom kell, hogy jelentkezzen, de ilyen "szerelem első látásra" és "kinéztem azt a csajt, hát leszólítom" jellegű dolgokat nem szoktam produkálni, talán épp azért, mert sose a testiség vonz egy kapcsolatban mindig hosszú idő, sok beszélgetés után alakul ki bennem a vonzalom és csak ez után szoktam esetleg kezdeményezni.

2009. nov. 29. 17:08
 5/12 anonim válasza:
te 2-3 havonta megkívánod de ha a nő többet akar egy kicsivel is akkor te máris elbeszélgetsz vele? kicsit egyoldalúnak tűnik csak akkor kell amikor te akarod? szerintem ezért nincs senkid!
2009. nov. 29. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

17:16os, teljesen félre értesz én igyekszem alkalmazkodni, amennire tőlem tellik, de ha valaki negyed évente szeretne szexelni valaki pedig kétnaponta, akkor az hosszú távon hidd el, hogy komoly súrlódásokhoz vezetne és szerintem ezt jobb előbb tisztázni.

Nagyon rosszul gondolod, ha azt hiszed, hogy ez úgy működött, hogy egyszer lefeküdtünk aztán ha 3 hónapnál hamarabb kezdeményezett akkor közöltem vele, hogy "anyukám, vagy 3 hónap múlva vagy fel is út le is út". Teljesen érett módon megpróbáltam erről beszélni a partneremmel mint ahogy úgy gondolom, hogy minden érett kapcsolatban beszélnek egymással a párok szexuális témákról. Ígértem, hogy igyekszem gyakrabban produkálni és erre volt is példa, de a vége mindig szakítás lett, sajnos abban a korban, amikor ezek a kalandjaim voltak (15-20 éves kor) a legtöbb ember számára a szex fontosabb, mint egy hosszú távú kapcsolat, remélem, hogy a némileg idősebb korosztályban már nem ritka az olyan ember, aki számára a szerelem és a közös jövő víziója együtt erősebb hatást ér el, mint némi kompromisszum a szexuális életben.

Én teljesen bele tudom magam élni abba, hogy valakinek, főleg fiatalon nagyon rossz az, hogy naponta szeretne szeretkezni de a párja megkéri, hogy csak hetente tegyék, ugyanakkor Te is értsd meg, hogy a másik véglet is létezik, aki csak néhány havonta szeretne szeretkezni annak nem fog menni napi szinten a dolog egy varázsütésre.

2009. nov. 29. 17:28
 7/12 A kérdező kommentje:
Én is az "előnytelen külső" megoldását választottam. Egyszerűen zavaróak voltak a férfiak reakciói és ezt csupán így lehet kivédeni.
2009. nov. 29. 17:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek veled. Talán egyszer majd lesz ilyen opció, addig viszont még sok mindent kell tennünk.
2009. dec. 19. 22:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

25F vagyok kevés szexuális érdeklödéssel!Ha van kedved ismerkedni irhatsz nyugodtan privit!pusza

2010. ápr. 28. 20:02
 10/12 anonim válasza:
Sziasztok! Ha már így "idegyűltünk"... pótoljuk azt az opciót ide! ;-) 22 éves lány vagyok, aszexuális. Írjatok, ebben nincs vesztenivaló!
2011. okt. 30. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!