Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én azt gondolom, hogy csak a gyenge férfiak szeretik a gyenge nőket. Itt nem a fizikai erőre gondolok. Szerintetek?
Teljesen igazad van. Az uralkodó típus sem egész ember, akkor válik egésszé ha valakit irányíthat. Ha ez nem teljesül, akkor önmagában ugyanúgy gyenge. Csak a társa mellett látszik erősnek, a társa meg persze ugyanúgy nem erős személyiség, különben nem várná hogy vezessék.
Erős jellem nem akar senkin uralkodni, erős jellem, elviseli sőt megkívánja, hogy erős legyen a társa is.
erős és gyenge, de mondhatnánk, ERŐTELJES és GYENGÉD vagy úgy is, h FÉRFI és NŐ ....JIN és JANG
nincs ezzel baj
mi az hogy gyenge és mi az hogy erős? nincs egyetemleges jó és rossz, nincs 100% puha és 100% kemény személyiség,
..van hogy az oroszlánszelidítő fél a fogorvolstól, vagy egy amúgy bátortalan kisovodás nem fél a sebességtől, de fél a magasságtól , de nem fél a sziklamászástól...
ha nem szereted, akkor nem ismered
amúgy meg nekem mindig visszás, hogy a legnagyobb liberalista - akinek stílusa van és személyisége és kultúrája, mint neked kérdező- az van annyira korlátolt, hogy skatulyába zárja a "buta lányt" mert MÁS, mint az előkelő, menő, füzetébe ábrákat rajzolgató, magát különbnek képzelő, szerintem ez inkább LENÉZENDŐ, KÉRDEZŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!