Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én azt gondolom, hogy csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én azt gondolom, hogy csak a gyenge férfiak szeretik a gyenge nőket. Itt nem a fizikai erőre gondolok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Szerintem a magabiztos,felnőtt férfias férfiaknak az erős,kialakult személyiségű,önálló,nőies nőkre kellene bukniuk(mindenféle feminista vonás nélkül).hogy Lehet hogy Mégis a kis buta,elkényeztetett,unalmas,penészvirágok kellenek nekik? Önálló gondolat,vélemény,stìlus,kultùra,személyiség,hobbi nélküli kis borzalmak.a mai fiatal lányok egyszerűen unalmasak Szerintem.az igazi férfiaknak kellene keresniük a szellemi kihìvást,és nem megelégedni a csinos külsővel.
2014. jan. 4. 18:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Teljesen igazad van. Az uralkodó típus sem egész ember, akkor válik egésszé ha valakit irányíthat. Ha ez nem teljesül, akkor önmagában ugyanúgy gyenge. Csak a társa mellett látszik erősnek, a társa meg persze ugyanúgy nem erős személyiség, különben nem várná hogy vezessék.

Erős jellem nem akar senkin uralkodni, erős jellem, elviseli sőt megkívánja, hogy erős legyen a társa is.

2014. jan. 4. 18:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Szerencsére pillanatnyilag boldog párkapcsolatban vagyok egy igazi férfival,de korábban többször éreztem a pasikon hogy kicsit megijednek attól,hogy velem beszélgetni kell,véleményem van,önálló személyiségem,életem,hobbijaim,sziklamászó vagyok,és egyébként se vagyok egy befolyásolható kis majom.megdöbbent hogy a pasik egyből bedobják a törölközőt és inkabb keresnek valaki olyat aki egyszerű mint a faék.
2014. jan. 4. 18:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Már csak egy dolgot nem értek. Ha boldog párkapcsolatban élsz, akkor miért foglalkoztat ez a kérdés?
2014. jan. 4. 18:40
 14/16 A kérdező kommentje:
Mert ez vesz körül,ilyen a tesvérem,aztán nekem sìr hogy nincs egy normális lány se...meg amùgyis hallani akartam a férfiak álláspontját is,ha tudják magyarázzák meg ,mert én nem értem
2014. jan. 4. 18:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek!
2014. jan. 4. 18:52
 16/16 anonim ***** válasza:

erős és gyenge, de mondhatnánk, ERŐTELJES és GYENGÉD vagy úgy is, h FÉRFI és NŐ ....JIN és JANG

nincs ezzel baj

mi az hogy gyenge és mi az hogy erős? nincs egyetemleges jó és rossz, nincs 100% puha és 100% kemény személyiség,

..van hogy az oroszlánszelidítő fél a fogorvolstól, vagy egy amúgy bátortalan kisovodás nem fél a sebességtől, de fél a magasságtól , de nem fél a sziklamászástól...

ha nem szereted, akkor nem ismered

amúgy meg nekem mindig visszás, hogy a legnagyobb liberalista - akinek stílusa van és személyisége és kultúrája, mint neked kérdező- az van annyira korlátolt, hogy skatulyába zárja a "buta lányt" mert MÁS, mint az előkelő, menő, füzetébe ábrákat rajzolgató, magát különbnek képzelő, szerintem ez inkább LENÉZENDŐ, KÉRDEZŐ!

2014. jan. 4. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!