Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éljem túl, hogy nem kellek neki?
4 hónapja "vagyok" együtt a barátommal. Az ismerkedést nyomulást anno ő kezdeményezte, nagyon óvatosan bántam vele, mert tudtam hogy nagy csajozógép, lassan engedtem közel, vártunk a szexszel is egy jó ideig. Nagyon sokban hasonlítunk, mindig tudjuk, mit akar a másik.
A lényeg, hogy az egyetlen gond vele, hogy 2 másik városban tanulunk, és az együtt töltött napok után ő úgy viselkedik mintha nem is léteznék. Felvállal, haverjai, barátai, szülei előtt, de van hogy csak úgy elfelejt, 4-5napra. Miért csinálja ezt? Nem dugni jár hozzám, ennek nincs értelme, akárkit összeszedhetne ott ahol tanul, mint régen... Szeret engem, de ezt nem tudom elviselni. Most is elfelejtett egy hete nem ír, nem hív, szilveszterkor azt se tudom hol volt, ebben az évben még nem is találkoztunk.
Ilyenkor mivan??
"Nem dugni jár hozzám, ennek nincs értelme, akárkit összeszedhetne ott ahol tanul, mint régen..."
Nem értem a logikát, miből gondolod, hogy nem szedett össze? Talán csak szeret téged is dugni néha.
"Csajozógép". Nincs több kérdésem. Te még hiszel a mesékben, pedig kutyából nem lesz szalonna. "Akárkit összeszedhetne". Sajnos a jelek szerint meg is tette.
Ennek hatására változik meg a viselkedése veled szemben. Amikor éppen nem keres akkor tutira veheted, hogy mást igen. Nálunk ugyanez volt és ki is derült, hogy volt még 2-3 csaj akivel összejárt.
Én kidobtam és nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!