Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen áldozatokat hoztatok már egy párkapcsolatért?
Azt,hogy nincsenek fiú barátaim.
Ő pedig lemondott a cigiről.
Lemondtam az összes szabadidőmről. Nem megyek hétvégén csak hozzá. Egyáltalán nem bánom, de néha mikor veszekszünk és a szemembe vágja, hogy miért nem máshoz megyek, eléggé fáj. Nem egy-két barátnőmet elvesztettem miatta.
-
Más lett a stílusom. Tudom, kissé megalázó. Vagy hogy nem is hagyom magamat. Régebben imádtam az ilyen kissé emo-goth beütést, elhagytam. Színesedni szerettem volna. Na, a gond az, hogy ő ezt nem szereti. Patthelyzet.
-
Eltűrök náluk minden haverját. Van olyan haverja, akit egyszerűen rühellek, mégis jópofizok minden héten. A vicc az, hogy ő szidja a hátuk mögött őket, de mikor elmegyek egyből megy oda.
-
A suli utáni programokat csípőből visszautasítom. Minden nap vele vagyok délutánonként. A fájdalmas viszont az, mikor nem jön, el fel se hív, én meg vagy 2 órát kint várok a semmire.
-
Családi viták. Igen, szerintem evidens, hogy ha az embernek van párja, akkor a szüleivel is lesz egy kis vita.
-
És még lenne miket sorolnom, amiket más nő nem tűrne el. Tudom, sokat engedek, ez így nincs rendjén. Kész. Szeretem, pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!