Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Miért hiszi, hogy jobban fogom szeretni, ha állandóan csak megbőget?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit egy fél éve ismerek, nagyon szeretem és ő is engem, legalábbis azt mondja. Nem járunk(vagyis egyikőnk se kérdezte meg konkrétan), de teljesen úgy viselkedünk. Tehát nagyon jól elvagyunk ketten, de .. Annyira bunkó néha, egyszer egy kicsit jobban belemerülünk a témába, nagyon kedves, aranyos, nagyon szerelmes vagyok belé, másnap pedig azzal jön hogy bunkósággal kell ellensúlyoznia a kedvességet, mert ha mindig kedves lenne, akkor megunnám.. de ez így nekem borzasztó, így minden másnap csak sírok miatta, hogy megint hogy viselkedett velem, nem bírom ezt már.. erre azt mondja, hogy nem értem meg őt, meg hasonló kifogások, néhány óra elteltével megint hangsúlyozza hogy így meg úgy szeret és mit meg nem tenne értem..

miért csinálja ezt? miért bánt meg mindig?:(

2009. nov. 29. 11:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

a pasid szerintem valami hormonális vagy idegi problémával szenved, ha ennyire labilis a lelki világa és olyanokat mond, hogy nem érted meg. ez baromság, a pasid nem egészen 100-as. én vagy otthagynám ezt a se veled se nélküled kapcsolatot, vagy komolyabban elbeszélgetnék vele és ha nincs változás, tovább lépnék, legvégső esetben rögtön szakítanák.

de lehet magnézium hiányos. a reklám kivételesen igazat mond, a magnézium hiány tényleg okozhat türelmetlenséget, kihozza az emberből a rosszat. tapasztalatból mondom.

2009. nov. 29. 12:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de nem érdemel meg téged. Állj a sarkadra és mond meg neki, hogy ha bunkó akkor inkább felejtsen el. Találsz tőle jobbat is.
2009. nov. 29. 12:01
 3/12 anonim ***** válasza:
mert gyerekes
2009. nov. 29. 12:03
 4/12 A kérdező kommentje:
rengetegszer próbáltam már melegebb éghajlatra küldeni, de akkor bocsánatot kér és megint kedves, én meg persze rögtön hiszek neki, mert nem látok a szerelemtől...
2009. nov. 29. 12:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
az én pasim is ezt csinálja.próbahéten van.
2009. nov. 29. 12:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg, amíg felnő. Közben Te is fel fogsz nőni, a gond magától rendeződik.
2009. nov. 29. 12:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert ő is tudja, hogy aki kedves, az a csajoknak nem kell, mert unalmasnak tartják. Beszéld meg vele rendesen, ha te a kevés kivétel közé tartozol.
2009. nov. 29. 13:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha az volt a célja bejött neki. Már tiszta szerelmes vagy. Úgylátszik ez kell a nőknek.
2009. nov. 29. 13:28
 9/12 A kérdező kommentje:

akkor lehet én kivétel vagyok, nem szeretem a bunkó fiúkat, és a kedveseket nem találom unalmasnak.. ha akar tőlem valamit, akkor ne azzal érje el hogy sírjak és fussak utána..

olyan jó lenne egy fiú akivel bármit megbeszélhetek, nem nevet ki és mindig kedves hozzám, és ha neki van problémája hagyja hogy segíteni próbáljak.. :(

2009. nov. 29. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Perszepersze. szokásos duma. Mind ezt mondjátok aztán mégis a bunkókkal vagytok. és nem velem.
2009. nov. 29. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!