Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt velem? Mit tegyek ellene?
Kicsit több, mint egy éve ismertük meg egymást interneten, azóta majdnem minden nap beszélgetünk. Személyesen is találkoztunk már néhányszor, de itt van a bökkenő: mostanában látni sem akar. Azt mondja, hogy túl "sok" vagyok neki élőben. Most is ígérgettem neki fűt & fát, leginkább azt, hogy kevésbé leszek ragaszkodó, de semmi nem történt.
Ezt a viselkedést állítólag az váltotta ki belőle, hogy sírógörcsöket (de nem hisztit, csak sírást) vágtam le neki pl. akkor, amikor megtiltotta, hogy nála aludjak. De mit tegyek, ha szeretethiányos vagyok, és imádom őt?
Egyébként gyakran beszélünk egymással kamerán is (nem értem, hogy az miért más...) és ha egyetlen napig nem vagyok online fészbúkon, szinte már ő hisztizik nekem.
Egyébként ő a világ egyik legrendesebb pasija, és általában kenyérre lehet kenni. Nincs más lány az életében...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!