Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnöm szakitani akar velem. Mit tegyek ellene?
Szakitani akar velem mondván hogy nem birja a távkapcsolatot.160 km re lakunk egymástól és 2-3 hetente találkozunk arra a hétvégére.
De 15 hónapig ugyanilyen távkapcsolatban élt.
Azt is mondja hogy mien gáz hogy nem tudok helyesen írni.Meg hogy számitogépes játékokkal játszok.Nem vagyok elég müvelt.Kiábrándito tud ez lenni?Mit tegyek hogy amin tudok változtasak?
Figyelj,ha szakítani akar veled úgy is szakítani fog!
Te pedig jobbat érdemelsz nála.A helyesírás szerintem kiábrándító...hol voltál magyar órákon?a szg-s játékok hát attól függ hány éves vagy és milyen gyakran,mennyi időt játszol vele.Műveltség...hát azért tudjon már vmit a srác,ne csak a szexet!
Hát mondjuk kezdj el tanulni, és ne számítógépes játékokon lógj, mert tényleg gáz, hogy magyar létere nem tudsz magyarul írni. (Bár megjegyzem, szerintem nem olyan vészes a tiéd, szóval szerintem ez nem normális ok a szakításra.)
A 160 km pedig szinte semmi, simán találkozhatnátok gyakrabban.
Ha pedig ez sem elég neki így, akkor már tök mindegy, mert ezek csak kitalált okok, mert nem akar megbántani az eredetivel..
Sok szerencsét.
17L
(Hasonló helyzetben, mint te.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!