Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora értékben veszel karácsonyi ajándékot párodnak és mit?
Elsősorban lányok válaszát várom, ki mit vesz barátjának.
Ötlet gyűjtés...:)
Én veszek neki egy könyvet(4ezer),akkor egy képkeretet és közös képet belerakok:)(1ezer) +még ruhát(5ezer):)
23/L.
Én egy nyakkendőt vagy egy inget... Mondjuk pl szülinapjára kaucsuk karkötőt kapott. :):)
16l
Sziasztok!
én fiú vagyok és... tudom nem vagyunk egyformák de a pafümöt én választom ki nem szeretem kapni...
A nyakkendőt is
A könyv a legtutibb!
annak nagyon örülök ha olyat kapok amit szeretnék, de fontos hogy írj bele az elejébe egy pár sort, és az sem baj ha fújsz rá egyet (az írásra) a kedvenc parfümödből!
Én ezt imádom és... gyakran leveszem a könyvet a polcról csak hogy beleszagoljak:)
szóval ne ékszert vegyél,vagy valami elektronikus kütyüt,(biztos kell neki pendrive,sd kártya, Ram).... ezek hasznos ajándékok...de nem túl romantikusak....
Ha a könyvet nem szeretnéd akkor mondjuk vegyél neki egy szexi fehérneműt(természetesen nőit a te méretedben)
És ne átadd neki, hanem vegye le rólad:) az nagyon jó:D
elmult 3 év alatt rengeteg dolgot kapott már (óra,figuráspendrive,bonsai,plüss,általamrajzolt képek,ruhák,figurásboxerek,szinházbelépő,kenceficék,könyvek,pizsi+fogkefe ami marad nálam,polc a szekrényemben,és még sorolhatnám),ugyhogy most kocsihoz kap hozzávalot 8ugyis mindig aztmondja hogy kocsihoz sose vesz neki senki semmit:D),az 10ezer körül lesz,max 15,majd attol függ milyet néz ki
de mivel ez nem meglepi,ezért valami meglepit még kigondolok majd,lehet kap kulcsot a lakásomhoz:)
(ez a magadnak csiniruci ajándék csak szüzkisfiuknak ajándék,amugy csak htköznap feldobására jó,nem karácsonyra)
22/L (24/F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!