Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, lenne nálatok esélye egy olyan fiúnak, aki külsőleg nem tetszik, de nagyon jó humora van?
7-es vagyok
Most jutott eszemb, hogy végül s. A páromnak van humora csak én nem értem...:) elég sajátságos, de az enyém is olyan, ő meg azt nem érti, vagyis egymás poénjai most évekkel később is nehezen esnek le :)
A személyiségével fogott meg, nem a külsejével(annak ellenére, hogy szerintem jóképű és vonzó a párom, a nő ismerőseim egy része nem osztja a véleményemet...)
Kérdező, nem igazán reagálsz. Miért tartod csúnyának magad?
A kapott válaszok segítettek valamit?
A személyiségével fogott meg, nem a külsejével(annak ellenére, hogy szerintem jóképű és vonzó a párom, a nő ismerőseim egy része nem osztja a véleményemet...)
Fake. Egy mondaton belül is ellentmondasz magadnak. Vicc az egész női csorda itt a gykn.
Miért... Azért mert szerintem jóképű, attól még nem azzal fogott meg. Sőt a külsejében volt kifogásom, és majdnem amiatt nem jöttem össze vele, (magassága)
Az akkori "barátnőim" pedig le akartak beszélni róla, mert szerintük enm jóképű.
A személyisége miatt jöttem össze vele, és túl tudtam lépni azon, hogy csak 3 cm-rel magasabb nálam, túl tudtam lpni a sekélyességemen, hogy egy kikötésem volt a pasik terén(első szűrő) a magassága.
Ő kitartó volt annyira, hogy amikor hárítottam a közeledését, mégis közeledett, így meg tudtam ismerni..
Tehát nem tudod, hogy mi, és ogy olt, akkor ne bocsájkozz béna feltételezésekbe. Gratulálok! Te minősítetted magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!