Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi genetikai adottsága, kinézete, arccsontozata, szeme a fontos vagy az ápoltsága?
Tehát az arc önmagán nemmelég, ha megvan a magasság (mivel 174 magas vagyok, fontos)
Testalkat..stb.minden adott
Akkor:
Legyen kedves szeme, izgató szája, és ápolt szép fogai
A férfiak feneke, (farpofa fetisiszta vagyok;p) után a száját fogait nézem meg, nem tehetek róla, az első, hogy elképzelem megcsókol, tehát emiatt fontos (a másik a keze, azzal ér hozzám)
Összeségében nézem meg, ha nem ápolt, akkor akárhogy nézhet ki, nem közeledek, vagy nem engedem,hogy közeledjen.
Szeretem ha világos haja,szeme van egy férfinak, de ez nem kizáró ok (vagyis már minden az, mert van férjem:))
Van akinek nem tetszik, van akinek igen, sztem nagyon jóképű, a barátnőim anno nagyon le akartak beszélni róla...nem hagytam magam.
Jujujujuuuuij énis énis engem is vegyetek beeeee!!!
És folytatódik a hiszti és önsajnálat tovább :D
:')
És folytatódik a hiszti és önsajnálat tovább :D
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!