Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy roma a barátnőm, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
1 hónapja tart a kapcsolat, neten ismertem meg, senki nem mondaná meg róla, hogy roma származású, családneve kicsit sugallt rá, de viszont amikor mesélte, hogy rocker, már alapból kizártam, hogy roma, Mikor bemutatott családjának, akkor derült ki. Családjával nincs semmi baj!
Normális körülmények között élnek, nem bűnöznek mind2 szülő dolgozik, kedvesek voltak velem, és elítélik a bűnöző romákat. Sok hülye haverom azt mondja, hogy dobjam, mert roma. Szerintetek?
19/F
2014. jan. 1. 15:29
11/21 anonim válasza:
hagyd ott...mert te nem szereted őt.
12/21 A kérdező kommentje:
Családjának mutatott be, nincs valami nagy rokonsága, mint sok romának, de engem se kell félteni, én se vagyok 195centi magasságommal vmi gyenge alkat :) szóval még a bűnöző cigányok se kötnek belém, pedig Borsod kőkemény részén élek :)
2014. jan. 1. 15:43
13/21 anonim válasza:
Szerintem ha nincs vele gáz, ne foglalkozz vele. Nem minden a származás. Aki így él az próbál kitörni közülük és pont ezért jellemzően normálisabb mint az átlagos nem roma társaik jó része. Én alapvetően eléggé nehezen viselem a cigányokat de csak emiatt biztos, hogy nem szakítanék vele, ha amúgy nincs vele semmi gond. Adj neki egy esélyt! :)
14/21 anonim válasza:
kíváncsi vagyok mi lenne, ha kiderülne, hogy 1/16 részt te is az vagy.
na arra mit lépnél? kútba ugranál?
16/21 anonim válasza:
4-es mond valamit. mondjuk a lányt is minősíti, ha ezt előre nem beszélték meg, szóval sokat enm veszít ő sem.
17/21 anonim válasza:
Remélem szakítasz vele, nem érdemel meg téged. Igazából téged még egy kutya sem érdemelne meg..
18/21 anonim válasza:
Ismertem én olyan két diplomás cigányt, aki világ életében dolgozott, két gyereket felnevelt, és végül mégis kiderült, hogy ugyanolyan gerinctelen mint a többi. A te dolgod, hogy mit csinálsz a csajjal, de én még tisztességes cigánnyal nem találkoztam, pedig olyan részen nőttem fel, ahol voltak rendesen.:)
19/21 A kérdező kommentje:
Nem ózd :) Miskolc közelében :) bővebb infót nem akarok már kiadni :)
2014. jan. 1. 16:08
20/21 anonim válasza:
Szerintem dobjad, ahogy előttem leírták a vér nem válik vízzé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!