Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy fiú, de kiderült hogy félig roma származású. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mikor megismertem, rögtön felpattant egy szikra vagy hogy mondjam, egy hullámhosszon voltunk, ilyet még nem éreztem. Nagyon kedves, jókat beszélgettünk, és azóta csak rá gondolok. Erre egy közösségi oldalon megláttam a rokonai nevét... Most fejezzem be az ismerkedést? Én nagyon nem szeretem a romákat, de adjam fel ezt az érzést?2013. jan. 10. 08:37
1/9 anonim válasza:
Hááát.
Ő olyan amilyen, de a familiát és a testvííreket nem ismered. Szóval a családi-baráti köre ugymond rizikós. Nem tudom mi a jó megoldás. Gondold át. De ha nem bírod a romákat, akkor ebből súlyos feszültségek lesznek benned.
3/9 A kérdező kommentje:
Még nem ismerem annyira, csak én eddig egyetlen egyszer éreztem ilyet valaki iránt, nagyon ritkán "csap be a villám" nálam. És a találkozásunk után egész nap mosolyogtam, mint egy bolond kislány, pedig nem vagyok már tizenéves... És amikor másnap is sms-eztünk, akkor se lehetett levakarni a vigyort az arcomról,aztán meg kiderült ez... :( Az is baj, hogy úgymond elég "elit" neveltetést kaptam, és a szüleim (tudom még korai ilyenről beszélni, de ha komolyra fordul elkerülhetetlen a bemutatás) rosszul lennének...
2013. jan. 10. 08:50
4/9 anonim válasza:
Vér nem válik vízzé. Ha ő valami csoda folytán fehér emberhez méltóan is viselkedik, képzeld el, hogy a nagypapa egy nagy büdös szőrös fémkereskedő kancigány. Ha ez hiányzik hajrá, ha nem akkor gyorsan ugorj ki a kapcsolatból.
5/9 anonim válasza:
vannak normálisak is köztük. lehet, hogy kifogtál egyet. ezt csak akkor tudod meg, ha kipróbálod, adsz neki egy esélyt. a családjával meg ne foglalkozz, külön lehet költözni tőlük. ha ő is komolyan akar téged, akkor megoldható.
7/9 anonim válasza:
Szerintem adj idöt magadnak, és gondolkozz el azon,hogy megér e neked ennyit a srác. Ha úgy érzed, nem fogod tudni elfogadni, akkor akármilyen jól érzed magad vele, el kell felejtened.
8/9 anonim válasza:
itt írta hogy félig az,azért egy cigány és egy fél cigány közt van különbség....
9/9 anonim válasza:
a volt barátom is félig az volt.. Nálunk is így kezdődött, nagyon levett a lábamról, mint még senki más.. Egyszer amikor náluk voltam, akkor derült ki, hogy az. Én is jó nevelést kaptam, apukámat meg mindenkit zuhanyszerűen ért, egy kissé talán engem is, de szerintem direkt nem mondták előbb, hogy bebizonyítsák, hogy ők nem olyanok, és nem is olyanok.:) Mindenki dolgozik, és szépen beszélnek egymással. Ha nem mersz belemenni, akkor ne menj bele, vagy előbb ismerd ki, de ha rettegésben vagy emiatt, akkor felejtsd el.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!