Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma este nagyon ideges lettem s békülési tanácsokat kaphatnák?
Figyelt kérdés
Úgy volt bnőmmel együtt szilveszterezünk de elment házibuliba. S felhívtam, hogy jön-evelünk szüleivel volt akkor s mondtam neki, hogy jó majd akkor utánna jöjjön velünk s nemet mondott erre ideges lettem s csunyán beszéltem vele.Szerintetek, hogy tudnák vele kibékülni? De csak azért lettem ideges mert a buliba volt 1 srác aki állandóan rá van kattanva ha nélkülem van.2014. jan. 1. 04:14
21/27 A kérdező kommentje:
Hidd el sokat tett én tudom.
2014. jan. 1. 04:43
22/27 A kérdező kommentje:
Ebbe igen ő a hibás.
2014. jan. 1. 04:44
23/27 anonim válasza:
Még te szaladgálsz utána? Ez egy csökönyös, hisztis, öntörvényű sárkány. Az ilyen lelki terrorista hárpiákat az első napokban hajítom ki úgy, mint macskát sz_rni.
24/27 anonim válasza:
ha jól értelmezem a szüleivel memt el egy házibuliba. Mivel a szüleivel volt gondolom, a szülinek a baráti társasága volt ott, régi ismerősök stb. Még el is hívott, te nem akartál odamenni, ő pedig lehet hogy nem akart a te társaságoddal menni. Ezen ennyite felhúzni magad teljesen felesleges. Te is elmehettél volna oda, meg ő is oda ahol te vagy. Most le leszek pontozva hogy nem kiáltom ki a lányt házisárkánynak, de ebből semmi se derül ki.
25/27 Költőnő? válasza:
mondjuk én a helyedben ilyen szinten azért nem feküdnék a lába elé...
26/27 A kérdező kommentje:
Ott a pont szüleivel volt s a faterjával nem táplálunk valami jó kapcsolatot ezért se mentem.
2014. jan. 2. 09:04
27/27 Költőnő? válasza:
az alaptézis még akkor is mindig az, h EGYÜTT voltak terveitek és Ő BORÍTOTTA.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!