Holnap este lesz az 1. Mire figyeljek? Hogyan tartsak ki sokáig? Tanácsokat várok (17/F)
Elötte végez önkielégitést, és nem árt ha többször... Gondolom, azért szerettnél "kitartani", hogy a lánynak jó legyen, javaslom még a hosszu elöjátékot is (simogatás, ölelés, csok, becézgetés stb,...).
Sok sikert!
előtte ne nagyon verje fel a farkad, mert ha már petting során is majdnem elmentél, akkor a punciban egy perc után elsülsz...
de ne stresszelj ezen (bár úgy is fogsz:)), fogd fel úgy, hogy ez egy dugás lesz a sok közül, szóval belefér, ha az "egyik" nem lesz olyan jó.
Sztem az h kitarts már ott el van szurva h ilyen pontosan h akkor holnap este lesz mert már be vagy stresszelve rá vagy készülve és kb az lesz h hosszúelőjáték a lány nagyon fel pörget téged főleg ha már nem szűz és be rakod és kb ezzel a lendülettel el is sülsz.de majd a következő jobb lesz
én mondjuk a sontanitás híve vagyok semmit sem szoktam tervezni h lesz mint lesz főleg nem a szexet mert az meg öli az egészet ugy jo ha csak ugy jön el kap a hév télged is part nered is és egyszer csak meg történik nem el erre rá készülni h holnap este vagy ekkor meg ekkor szeb és jobb ha csak ugy jön
sztem legalább is így van.
amugy bocsi a heléye írásért picit fárad vagyok
honnan tudod hogy korán el fogsz sülni? én is ezen paráztam még tegnap előtt :D és 40 percen keresztül folyamatosan nyomtam a csaj már elzsibbadt és nagyon rá kellett gyúrnom hogy elmenjek és tényleg igaza van annak aki azt írta hogy nem szabad megtervezni minek? persze lehet hogy kivétel vagyok nem tudom mi az átlag
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!