Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányok! Ti is érzitek néha ezt?
En meg szep vagyok es ugy erzem, hogy a legtobb ferfi csak azert kedves velem, hogy jol megbas*zhasson.
Csak egy rovid tortenet: azt hittem rendes srac, facebookoztunk sokat, erre meselem neki, hogy meghalt akit gondoztam, elveszitettem a munkamat, nincs szallasunk, ismerosnel csovelunk 3-an egy szobaban... idegileg kivagyok.
Fiu: lehet beteg vagyok, de en csak arra tudok gondolni hogyan nyulnek most bele a bugyidba...
Szoval senkinek se jo, minden oldalon vannak gondok.
Amugy meg szepnek nem nehez manapsag lenni: igenyesseg, sport, jo haj, smink, tiszta korom, mosoly. Izleses ruhak es kesz a nap nagy reszsben csodas vagy. Gondolom lattal mar "sztarokat" smink nelkul az ujsagokban/neten.
A reggeleket meg lexarod xD en meg sminkelni is lusta vagyok neha, joanyam "dicsert" hogy meg szerencse, hogy szep vagyok, mert ahhoz nagyon lusta lennek hogy kiszepitsem magam ha rondanak szuletek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!