Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h társaságban nem úgy figyel rám a párom, mint mikor ketten vagyunk? Nagyon szeretjük egymást. Hogy tudom elérni, h barátok társaságában is legyen figyelmes, és foglalkozzon velem, és olyankor is én legyek számára az ELSŐ?
Figyelt kérdés
3,5 éve boldog párkapcsolatban élek, de mindig én alkalmazkodom a páromhoz.Szeretném, ha ő is alkalmazkodna hozzám,tudna áldozatokat hozni értem.Szakítást nem akarok!Köszönöm a válaszokat!2009. nov. 28. 13:17
11/13 thedani 

válasza:

Az utolsónak igaza van, tényleg jó ötlet külön programot csinálni saját barátokkal. Külön is töltetek időt, nem idegesít majd az hogy a barátjait is szereti rajtad kívül és talán rád is rád fér némi csajos program. Mondjuk kijelölitek hogy minden péntek este más helyre mentek.
Így kell ezt.
V.D.
12/13 A kérdező kommentje:
Azért nem olyan súlyos a helyzet, hogy még egy pillantást sem vet rám.Puszi is szokott lenni. Nem akarom teljesen kisajátítani magamnak, és azt sem várom el tőle, hogy állandóan és csakis velem foglalkozzon,és vannak közös barátaink is, külön-külön is szoktunk szórakozni. Csak az bánt a legjobban, hogy nem alkalmazkodik hozzám, többnyire az van, amit ő akar,már automatikussá vannak véve egyes dolgok,mint pl. hogy hova megyünk,többnyire ő dönt, hogy ha hanyagol én megbocsátok... Egyenlő partnerek legyünk a kapcsolatban!
2009. nov. 28. 20:00
13/13 thedani 

válasza:

Legyél kicsit erőszakosabb, magabiztosabb, mond meg te hogy hova menjetek el. Kérdezd meg tőle hogy miért pont oda kellene menni ahova ő akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!