Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan vagyok féltékeny,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan vagyok féltékeny, vagy sem?

Figyelt kérdés

Fiúk és lányok válaszát egyaránt várom, kiváncsi vagyok, mi a véleményetek: én vagyok hisztis, vagy jogos a féltékenységem?

A barátommal 2 éve vagyok együtt. Régen is voltak furcsa megmozdulásai: pl. volt egy lány(a legjobb barátnője), aki szerelmes volt belé, és a barátom, hogy "letesztelje", hogy a lány hogy érez iránta, megkérdezte tőle, hogy mit szólna, ha megcsókolná.

Vagy volt olyan is, hogy ültünk hárman a suliban egymás mellett(én, a barátom, és egy lány), és a barátom megszólalt, hogy szeretne beszélgetni a lánnyal. Mondom akkor beszélgess vele. Erre közölte, hogy nem akar ott hagyni engem(magyarul zavartam). Mikor mondtam, hogy akkor elmegyek a barátnőmhöz addig, simán az volt a válasza, hogy jó.

Akkor van egy csaj, aki sziveket rajzolgat rá.

Egy másik csajjal meg kézenfogva járt, és vele táncolt szalagavatón(úgy volt, hogy nagy valószínűséggel VELEM táncol).

Idén szakítottunk egy napra, és közölte, hogy mellettem nem lehet önmaga, mert írná a lányoknak, hogy szeretlek, de miattam nem írja(csak barátilag írná).

Ami a legjobban kiakasztott ez a kettő:

az egyik eset, amikor elment előttünk egy lány, és a barátom megszólalt nekem, hogy milyen cuki a lány. Én meg csak lestem, aztán elmondtam, hogy ilyeneket nem éppenséggel nekem kellene mondania, mire közölte, hogy Ő ironikusan mondta(egyáltalán nem, azt azért felismerem, ha valaki ironikus).

Volt olyan, hgy igyekeztem csinosan jönni iskolába, és csak anynit mondott, hogy jó a ruhám, de egy másik lányra mondta, hogy milyen csinos(mert megemlítettem neki, hogy xy a kedvemért öltözött ki, ő meg megdicsérte xy-t).

A legjobban meg ez akasztott ki: van egy lány, akit bejelölt facebookon. Konkrétan akárhányszor ott a lány, a barátom nézi a szemével. Azért lettek jóba, mert a barátom bejelölte és ráírt(elméletileg kérdezett valamit). KArácsonykor nem nagyon beszéltünk a barátommal, de a lány állapotát "lájkolta".

Konkrétan, mióta ilyeneket csinál, egy senkinek érzem magamat. Őszintén kérdezem, én vagyok a hisztis, vagy jogosan esik rosszul?

2013. dec. 30. 22:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
az alapján amit leírtál én is azt mondom. ha komolyabb kapcsolatot akarsz akkor keress mást. gyerekesnek viszont jó így is
2013. dec. 31. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!