Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok az ex-re, jogosan?
Barátom exe egy nagyon szép nő, tényleg úgy néz ki, mint egy modell (magas, vékony, szép arc) és mellette még okos is. 1 évet voltak együtt, aztán a lány hagyta ott őt, a barátom szerette akkor még. Ennek már 3 éve. Tartják valamilyen szinten a kapcsolatot, barátom szokta lájkolgatni a képeit, egyes bejegyzéseit. Most pedig az volt, hogy a lány lebetegedett (ezt kiírta fb-n), a barátom pedig egyből ráírt, hogy mi a baja, vigyen-e át neki gyógyszert, mert neki van több receptköteles gyógyszere is otthon, úgyhogy tud neki adni.
Vajon csak pusztán kedvességből ajánlotta fel ezt neki, vagy akar tőle valamit? Kicsit aggódom...
Nem mondtam, hogy baj, hogy lájkolgatja, csak írtam, hogy ilyen szinten tartják a kapcsolatot.
Nyíltan nem kérdezhetek rá, mert egyrészt úgyis letagadná, hogy bármit is akar tőle, másrészt pedig nem tudja, hogy láttam az írkálását ennek a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!