Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire könnyen tudtok megbizni a párotokban (főleg a nőkben)?
Figyelt kérdés
mellesleg B.U.É.K.2013. dec. 30. 20:59
1/7 IfYouKnowWhatIMean válasza:
Bizalmi problémák. Na azok vannak...
2/7 anonim válasza:
könnyen.
pontosan tudja,hogyha félrekúrna,vagyis nyilvánosan megalázna engem,az megtorlást vonna maga után.
szóval előbb szakítana,mint hogy meg merje tenni.
3/7 anonim válasza:
elég könnyen
mivel párt úgy választok, hogy előtte megismerkedem vele.. a szó szoros értelmében megismerem, így tudom, hogy megbízható e, vagy sem.. ha nem, akkor nem lesz a párom:D
4/7 anonim válasza:
A páromban teljes mértékben, vakon.
Ami azt illeti az egyetlen nő akiben megbízom ennyire
5/7 Költőnő? válasza:
én, ha együtt vagyok vkivel, csak úgy tudok vele lenni, ha bízom benne és ő is bennem.
Enélkül számomra életképtelen egy kapcsolat
6/7 A kérdező kommentje:
jó nektek
2013. dec. 30. 21:37
7/7 anonim válasza:
Miért jönnék össze olyannal, akiben nem bízom 100%-osan (és fordítva)? Anélkül semmi értelme egy kapcsolatnak, szvsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!