Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hány csalódás kell nektek ahhoz, hogy a végén már ne tudjatok megbízni senkiben?
Én minden szakítás után megfogadom, hogy soha többé. De aztán valahogy mindig megenyhülök..
Szóval ez csak egy ideig tart, ha az illető elég kitartó és bizonyit akkor sikerül elnyernie a bizalmam. Minden kapcsolatnál reménykedek, hogy ez majd más lesz..
Plusz a csalódások emléke is halványodik. Nem állhatunk pár érdemtelen ember miatt mindenkihez sündisznóként! Csúnya és fájó szakitások után egy ideig megkeseredett és befelé fordult depis ember vagyok de mindig sikerül visszaváltoznom, barátok környezet és a lelki erőm hatására mert alapvetően pozitív hozzáállású és jóhiszemű ember vagyok. Ha Te is ilyen vagy nem hiszem, hogy alapjaiban megváltoztatna a szakítás. Én mélyen élem meg mindegyik nagy fájdalom és összedől minden stb.. de ha visszállok a szintemre és legközelebb is ugyanonnan indítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!